Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κρουαζιέρες σε Ελλάδα από την Costa Cruises τον Σεπτέμβριο του 2022

Κρουαζιέρες σε Ελλάδα από την Costa Cruises τον Σεπτέμβριο του 2022
Το Costa Diadema θα αναχωρήσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 από τη Σαβόνα, προσφέροντας μεγάλες κρουαζιέρες στην Τουρκία και την Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία
Μετά την επανεκκίνηση της Μεσογείου, η Costa Cruises συνεχίζει τα ταξίδια της και σε άλλες περιοχές.
Η γραμμή ανακοίνωσε το πρόγραμμα κρουαζιέρας χειμώνας 2021-2022.
Το χειμώνα 2021-2022 το πλοίο Costa Firenze θα πλέει από το Ντουμπάι για κρουαζιέρες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), Ομάν και το Κατάρ.
Από τον Απρίλιο του 2022 το πλοίο θα επιστρέψει. Και θα προσφέρει 7ήμερες κρουαζιέρες στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.
Η παρουσία της Costa θα ενισχυθεί περαιτέρω από το Costa Toscana. Ένα κρουαζιερόπλοιο, υπό κατασκευή που θα τροφοδοτείται από υγροποιημένο φυσικό αέριο και θα κάνει το ντεμπούτο του τον Δεκέμβριο του 2021.
Καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2022, το Costa Toscana θα προσφέρει 7ήμερες κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο, σε ισπανικούς προορισμούς. Στη Βαρκελώνη και στη Βαλένθια την άνοιξη, την Ίμπιζα και τη Βαλένθια το καλοκαίρι.

Κρουαζιέρες σε Ελλάδα από την Costa Cruises τον Σεπτέμβριο του 2022

Το Costa Diadema θα αναχωρήσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 από τη Σαβόνα. Προσφέροντας μεγάλες κρουαζιέρες στην Τουρκία και την Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία.
Το χειμώνα 2021-2022, η ναυαρχίδα Costa Smeralda θα αντικαταστήσει το αδελφό της πλοίο Costa Toscana στη Νότια Αμερική, πριν επιστρέψει στη Μεσόγειο για κρουαζιέρες στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.
“Η προσφορά της Costa για το υπόλοιπο του έτους και όλη την επόμενη χρονιά είναι πλούσια και σταθερή, δήλωσε ο Μάριο Ζανέτι πρόεδρος της Costa Cruises.
Ως αποτέλεσμα των θετικών σχολίων και των αιτημάτων που λάβαμε μετά το άνοιγμα των πωλήσεων, κάναμε βελτιώσεις και προσθήκες στα προγράμματα μας.
Συνεχίζουμε το σχέδιο μας για σταδιακή επανεκκίνηση σε μια ακόμη εξελισσόμενη κατάσταση”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης