Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Νέο κρυπτονόμισμα, το GTU, με στόχο τη διαφάνεια

Νέο κρυπτονόμισμα, το GTU, με στόχο τη διαφάνεια
Η βασική διαφορά μεταξύ GTU και κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin θα είναι η ικανότητά του να παρέχει το είδος της διαφάνειας που θέλουν οι ρυθμιστικές αρχές και τα μέλη της οικονομίας
Καθώς οι κυβερνήσεις αγωνίζονται να περιορίσουν τα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin και το Ethereum, ένας δανο-ελβετικός όμιλος λανσάρει μια νέα τεχνολογία blockchain που ισχυρίζεται ότι θα είναι έτοιμη για ρύθμιση από την πρώτη μέρα.
Η Zhejiang Geely Holding Group, η οποία ιδρύθηκε από έναν από τους ιδρυτές της Saxo Bank και έναν διευθυντή της Volvo Cars, ανακοίνωσε ότι το έργο θα ξεκινήσει το blockchain της, με τη βοήθεια του Πανεπιστημίου του Aarhus της Δανίας.
Η κρυπτογράφηση - Global Transaction Unit (GTU) - θα εισαχθεί σε πλατφόρμες το καλοκαίρι.

Ζητούμενο η διαφάνεια

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Lone Fonss Schroder, ο οποίος είναι επίσης αντιπρόεδρος της Volvo Cars, η βασική διαφορά μεταξύ GTU και κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin θα είναι η ικανότητά του να παρέχει το είδος της διαφάνειας που θέλουν οι ρυθμιστικές αρχές και τα μέλη της οικονομίας.
«Έχουμε ταυτοποίηση σε επίπεδο πρωτοκόλλου, και αυτό σημαίνει ότι κάθε συναλλαγή συνοδεύεται από προέλευση», δήλωσε ο Fonss Schroder σε συνέντευξή του.
«Εάν οι αρχες θέλουν να ελέγξουν τα στοιχεία, με δικαστική απόφαση, ποιος έκανε τι, μπορεί να το δει.
Γι 'αυτό λέμε ότι έχουμε ρυθμιστική ετοιμότητα".
Η εταιρεία νωρίτερα αυτό το έτος συγκέντρωσε πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια από ιδιωτικές και στρατηγικές πωλήσεις, φτάνοντας σε αποτίμηση 4,45 δισ. δολαρίων.
Πρόεδρος της είναι ο συνιδρυτής της Saxo Bank Lars Seier Christensen.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης