Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αντώνης Ζερβός, δήμαρχος Αγίου Νικολάου: Ελπίζουμε σε επιμήκυνση της σεζόν μέχρι τον Νοέμβριο

Αντώνης Ζερβός, δήμαρχος Αγίου Νικολάου: Ελπίζουμε σε επιμήκυνση της σεζόν μέχρι τον Νοέμβριο
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να δέσουν στον Άγιο Νικόλαο και τα πρώτα κρουαζιερόπλοια από το Ισραήλ
Για την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, καθώς και για την επιμήκυνση της σεζόν μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός.
«Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν ανοίξει, όχι όλα. Από 14 του Μάη ξεκίνησαν κάποιοι να είναι ανοιχτοί, υπάρχουν κάποια γκρουπ που έρχονται, δεν είναι θεαματικός ο αριθμός για τα δεδομένα τα δικά μας, αλλά εν πάση περιπτώσει, δείχνει ότι ξεκίνησε. Υπάρχει και ο εσωτερικός τουρισμός από την υπόλοιπη Κρήτη, Ηράκλειο ή Χανιά. Ελπίζουμε, λοιπόν, ότι τα πράγματα θα πάνε καλά», επισημαίνει ο Αντώνης Ζερβός, λέγοντας πως το επόμενο διάστημα αναμένεται να δέσουν στην πόλη και τα πρώτα κρουαζιερόπλοια από το Ισραήλ.
«Η πόλη, ο δήμος είναι ανοιχτός. Δεν είναι στο 100%, είναι πάνω από 60%-70% που σημαίνει ότι αυτός που θα επισκεφθεί, θα βρει και τα εστιατόριά μας και ειδικά τα μικρότερα εστιατόρια στα χωριά που άνοιξαν με τα δικά μας τα κρητικά προϊόντα, τα ντόπια. Γι΄ αυτό σας λέω ότι μεγάλος αριθμός των πρώτων τουριστών που έρχονται τώρα είναι repeaters, γιατί ξέρουν τι θα βρουν και περιμένουν πώς και πώς. Σε όλη την Κρήτη συζητείται η επιμήκυνση. Ειδικά σ’ εμάς εδώ, στον Άγιο Νικόλαο η θάλασσα έχει 23-22 βαθμούς Κελσίου τον Νοέμβριο, συζητείται πάρα πολύ σοβαρά εφόσον ξεκινήσει όπως περιμένουμε η σεζόν τον Ιούλιο, να επιμηκυνθεί η σεζόν, να κατεβάσουν δηλαδή οι αεροπορικές εταιρείες charters και τον Νοέμβριο. Να το ευχηθούμε να γίνει βέβαια», τονίζει ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.
 
Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης