Μια Φώτο μια Ιστορία

Ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο απολαμβάνει το τσιγαράκι του στον… πάγκο!

Ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο απολαμβάνει το τσιγαράκι του στον… πάγκο!

Σεζόν 1963-1964: Το «ξανθό βέλος», όπως ήταν το ψευδώνυμό του, βγαίνει αλλαγή και ανάβει ένα τσιγάρο συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα πάνω του...

Γράφει η Ευτυχία Γιαπουτζή

Ο κόσμος του αθλητισμού συνήθως συνοδεύεται από μια υγιεινή ζωή, μακριά από κακές και βλαβερές συνήθειες. Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Υπήρξαν στιγμές που οι ποδοσφαιριστές διαφήμιζαν τα πακέτα που κατανάλωναν. Ήταν η περίπτωση του «La Saeta Rubia», του Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Ευτυχώς γι’ αυτόν, τότε δεν ήταν η φυσική κατάσταση που έκανε τη διαφορά, αλλά η κλάση μέσα στο γήπεδο, και δεν υπήρχε κανένας να νικήσει τον Ισπανό-Αργεντινό.

Ο Γκαμπριέλ Ρουφιάν, εκπρόσωπος του ERC στο Κογκρέσο των Αντιπροσώπων, είναι ένα καλός οπαδός του ποδοσφαίρου, υποστηρικτής της Εσπανιόλ, όμως δεν κρύβει τη συμπάθειά του για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός πολιτικός δεν έχασε την ευκαιρία να συνεισφέρει στην κυκλοφορία μιας ιστορικής φωτογραφίας του Αλφρέντο Ντι Στέφανο ως παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Ρουφιάν δημοσίευσε το tweet του δημοσιογράφου Ντανιέλ Μπερναμπέ με την εικόνα του Ντι Στέφανο να ανάβει τσιγάρο!

Ήταν η σεζόν 1963-64 και ο Ντι Στέφανο φαίνεται να κάθεται σε ένα παγκάκι, μπροστά σε έναν από τους πάγκους του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, παρατηρώντας τι συμβαίνει στο γήπεδο, ενώ ορισμένοι οπαδοί, αντί να βλέπουν τον αγώνα, προτίμησαν να βλέπουν τον Αλφρέντο που κάπνιζε...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης