Football Talk

Αποκλειστικό: «Ναυάγιο» στις συζητήσεις Κόντε-Τότεναμ!

Αποκλειστικό: «Ναυάγιο» στις συζητήσεις Κόντε-Τότεναμ!

Οι δύο πλευρές διέκοψαν κάθε συζήτηση για συνεργασία, τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον…

Άδοξο φινάλε είχαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τότεναμ και του Αντόνιο Κόντε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο αγγλικός σύλλογος, αν και φάνηκε να τα βρίσκει σε όλα με τον Ιταλό προπονητή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, εν τέλει οδηγήθηκε σε «ναυάγιο».

Συγκεκριμένα, οι εγγυήσεις που ζήταγε ο Αντόνιο Κόντε ήταν υπερβολικές για τους «πετεινούς» με αποτέλεσμα να βάλουν τέλος στις συζητήσεις. Έτσι, έχει ξεκινήσει η έρευνα για άλλον προπονητή, ο οποίος καλείται να επαναφέρει τους Λονδρέζους στις υψηλές θέσεις τη νέα σεζόν.
093409761-2d62648e-2dcb-47a9-ae92-153189a8ce7b.jpg

Το πρώτο όνομα που πέφτει στο τραπέζι, δεν είναι άλλο από του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός προπονητής, δείχνει πως θέλει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Λονδίνο, είναι κάτι που τον βρίσκει θετικό.

Από εκεί και πέρα, ο άλλοτε προπονητής της Ίντερ και πρωταθλητής Ιταλίας, Κόντε, έχει δεχθεί πρόταση από την Έβερτον για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Αντσελότι. Μάλιστα, τα «ζαχαρωτά» είναι διατεθειμένα να τον κάνουν τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του Νησιού, μετά τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Εφόσον την αποδεχθεί, θα είναι η δεύτερη φορά που θα προπονήσει ομάδα της Premier League, μετά την Τσέλσι. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως δεν θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου της Τότεναμ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης