Κοινωνία

Ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε να πάει ο προσωπικός του κομμωτής και να κάνει εκπομπή μέσα από τη φυλακή

Ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε να πάει ο προσωπικός του κομμωτής και να κάνει εκπομπή μέσα από τη φυλακή
Μόλις έμαθε ότι δεν γίνεται δεκτό το αίτημά του για τον κουρέα της περούκας του, κατέθεσε μήνυση κατά των μελών του συμβουλίου των φυλακών

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν με τις απαιτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού.
Προφανώς θεωρώντας ότι ζει σε πολυτελές ξενοδοχείο και χωρίς να θέλει να χάσει τα προνόμια που είχε όταν βρισκόταν έξω από τη φυλακή
Και μπορεί ορθώς η διοίκηση των φυλακών να έκανε δεκτό το αίτημά του για ειδική διατροφή, κατόπιν εντολής ιατρών, λόγω προβλήματος υγείας που έχει.
Μπορεί, στο πλαίσιο του σωφρονιστικού κανονισμού να αιτήθηκε και να πήρε συνδρομητικό κανάλι (άλλωστε τουλάχιστον 400 κρατούμενοι στον Κορυδαλλό έχουν την ευκαιρία να βλέπουν συνδρομητικά κανάλια).
Σύμφωνα ωστόσο, με δημοσίευμα του nantiareport.gr, ο Μένιος Φουρθιώτης απαίτησε από τη διεύθυνση των φυλακών να μπαίνει ο… κομμωτής του προκειμένου να περιποιείται την περούκα που φοράει.
Θέλει επί της ουσίας να μετατρέψει το κελί του σε… κομμωτήριο, ένα αίτημα που όμως δεν έγινε δεκτό από το συμβούλιο των φυλακών που συνεδρίασε.
Νομίμως η διευθύντρια των φυλακών, δικαστικός λειτουργός και κοινωνική λειτουργός απέρριψαν το αίτημά του, διότι απλά δεν προβλέπεται να ζητά κάθε κρατούμενος ειδικό κομμωτή να μπαίνει στη φυλακή για να τον περιποιείται.

Κατέθεσε μήνυση

Το απίστευτο, άκρως εξωφρενικό ωστόσο ήταν ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν στάθηκε εκεί.
Μόλις έμαθε ότι δεν γίνεται δεκτό το αίτημά του για τον κουρέα της περούκας του, κατέθεσε μήνυση κατά των μελών του συμβουλίου των φυλακών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης