Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο George Soros πήρε κορωνοδάνειο 235.000 δολ. από την κυβέρνηση των ΗΠΑ…

Ο George Soros πήρε κορωνοδάνειο 235.000 δολ. από την κυβέρνηση των ΗΠΑ…
Ο κατάλογος των δωρητών και των εταίρων της εταιρείας του Soros είναι αξιοσημείωτος: από την Παγκόσμια Τράπεζα έως το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρουμανίας…
Σχετικά Άρθρα

Kορωνοδάνειο 235.000 δολ. στο πλαίσιο των μέτρων βοήθειας που προσφέρει η κυβέρνηση των ΗΠΑ έλαβε ο μεγαλοεπενδυτής George Soros.
Οι αμερικανικές αρχές, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον αντίστοιχο νόμο, επιδιώκουν οι αμερικανικές επιχειρήσεις να διατηρήσουν το εργατικό δυναμικό τους ακέραιο κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.
Ως αποτέλεσμα, οι ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις αυξήθηκαν από 9.185.194 δολ. σε 14.859.293 δολ. το 2020.
Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία του George Soros EWMI έλαβε δάνειο – βοήθεια 235.000 δολ.
Για όσους ενδιαφέρονται, η EWMI διατηρεί μια ιστοσελίδα που παρουσιάζει διάφορα στοιχεία σχετικά με την οικονομική της κατάσταση.
Μπορείτε επίσης να δείτε τους αυτοονομαζόμενους «Δωρητές και Συνεργάτες» που, προφανώς, δεν ήταν σε θέση ή δεν ήταν πρόθυμοι να «δανείσουν» χρήματα στην EWMI για να προστατευθούν οι εργαζόμενοί της.
Ο κατάλογος των δωρητών και των εταίρων είναι αξιοσημείωτος: από την Παγκόσμια Τράπεζα έως το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρουμανίας.
Αν μη τι άλλο, η βοήθεια προς τη εταιρεία του Soros δεν είναι τίποτε άλλο παρά αναπαραγωγή του μοντέλο εύνοιας των αυτοπροσδιοριζόμενων ως παγκόσμιων ελίτ, ενώ οι απλοί άνθρωποι προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην και να είναι «εντάξει» με τις υποχρεώσεις τους.
Αυτό που επίσης δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι η εν λόγω εταιρεία έχει ισχυρή ανάμειξη στις υποθέσεις του κράτους των ΗΠΑ τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ενώ «προσποιείται» πως είναι άλλη μία ΜμΕ που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα.
Γιατί οι Αμερικανοί φορολογούμενοι να επιδοτούν κομμάτι των δραστηριοτήτων της;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης