Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Πιο σημαντικά τα… ταξίδια από τη συνάντηση Μητσοτάκη με Erdogan - Πως είδαν τα τουρκικά ΜΜΕ την επίσκεψη Cavusoglu στην Αθήνα

Πιο σημαντικά τα… ταξίδια από τη συνάντηση Μητσοτάκη με Erdogan - Πως είδαν τα τουρκικά ΜΜΕ την επίσκεψη Cavusoglu στην Αθήνα
Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Recep Tayyip Erdogan στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου
Σχετικά Άρθρα

Στη συμφωνία για το πιστοποιητικό που θα επιτρέπει τα ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εστιάζουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη συμφωνία για συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο, Recep Tayyip Erdogan.
Ειδικότερα, στα δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ σχετικά με τη συνάντηση του Νίκου Δένδια και του Mevlut Cavusoglu στην Αθήνα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πως θα ενισχυθεί ο τουρισμός των δύο χωρών, ενώ η είδηση για τη συνάντηση Μητσοτάκη με Erdogan αναλύεται στις τελευταίες παραγράφους των θεμάτων.
«Συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας για την αμοιβαία αναγνώριση των εμβολίων για την covid-19» είναι ο τίτλος της Yeni Safak.
Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τη συνάντηση Μητσοτάκη με Erdogan στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου.
Yeni_Safak.JPGΣτο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Sabah, όπου το δημοσίευμα για τη συνάντηση Δένδια - Cavusoglu φέρει τον τίτλο: «Ο υπουργός Εξωτερικών Cavusoglu και ο Έλληνας ομόλογος του Δένδιας ανακοίνωσαν τη συμφωνία».
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα η ανακοίνωση για τη συνάντηση των δύο ηγετών περιορίζεται σε μια απλή αναφορά με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις.
Sabah_1.JPG«Cavusoglu: Τουρκία, Ελλάδα θα συνεργαστούν σε σημαντικά έργα» είναι ο τίτλος σχετικού δημοσιεύματος της Daily Sabah. Το δημοσίευμα επικεντρώνεται στη συμφωνία για 25 θέματα και στη δήλωση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών ότι «η Τουρκία είναι έτοιμη για διάλογο χωρίς προϋποθέσεις για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων με την Ελλάδα».
Daily_Sabah.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης