Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Κατοχυρωμένο το 8ωρο στην Ελλάδα – Τομή η ψηφιακή κάρτα εργασίας

Χατζηδάκης: Κατοχυρωμένο το 8ωρο στην Ελλάδα – Τομή η ψηφιακή κάρτα εργασίας
Σε περίπτωση απεργίας, στις υπηρεσίες κοινής ωφελείας θα πρέπει να απασχολείται το 33% των εργαζομένων είπε ο κ.Χατζηδάκης
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως το 8ωρο είναι κατοχυρωμένο στην Ελλάδα διατύπωσε ο υπουργός Εργασίας, Κ. Χατζηδάκης αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης χαρακτήρισε τομή του νομοσχεδίου την ψηφιακή κάρτα εργασίας ενώ ανέφερε πως το νέο νομοσχέδιο περιλαμβάνει δέσμη μέτρων για τους συνδικαλιστές, όπως οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες.
Ο κ.Χατζηδάκης είπε πως σε περίπτωση απεργίας, προβλέπεται ότι στις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και το μετρό θα πρέπει να απασχολείται το 33% των εργαζόμενων, ενώ σημείωσε πως το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό και όσοι καταχρώνται των δικαιωμάτων αυτών στρέφονται κατά των εαυτών τους.
Για τον κατώτατο μισθό, ο υπουργός Εργασίας υπογράμμισε είπε πως η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί στο τέλος Ιουλίου ενώ υπογράμμισε πως η κατάσταση στον ΕΦΚΑ είναι διαχείριση και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αύξηση των εσόδων μετά το άνοιγμα της οικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης