Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη στα γραφεία του ομίλου Sunlght στην Αθήνα

tags :
Επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη στα γραφεία του ομίλου Sunlght στην Αθήνα
Στο πλαίσιο της συνάντησης, αναδείχθηκε το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας στην αγορά της Αμερικής, οι ευκαιρίες που δημιουργούνται για βιώσιμα και πράσινα ενεργειακά έργα, αλλά και η ενεργειακή μετάβαση

Η SUNLIGHT, παραγωγός συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, καλωσόρισε σήμερα τον Α.Ε. Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα, J. Pyatt, στα κεντρικά της γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, αναδείχθηκε το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας στην αγορά της Αμερικής, οι ευκαιρίες που δημιουργούνται για βιώσιμα και πράσινα ενεργειακά έργα, αλλά και η ενεργειακή μετάβαση.
H εταιρεία SUNLIGHT δραστηριοποιείται με σκοπό να διαμορφώσει ένα βιώσιμο μέλλον βασισμένο στις ανανεώσιμες πήγες ενέργειας και σε καινοτόμες τεχνολογίες.
Η εταιρεία προχώρησε πρόσφατα στη δημιουργία της θυγατρικής SUNLIGHT BATTERIES USA στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ και έχει ολοκληρώσει την πρώτη φάση της επένδυσης που βάσει του επενδυτικού πλάνου ανέρχεται σε 150 εκατ. δολάρια σε βάθος διετίας.
Στόχος είναι να εξυπηρετήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες της στην αμερικανική αγορά, να επεκτείνει τις δυνατότητες του εργοστασίου, να αυξήσει τον αριθμό του προσωπικού στα 100 άτομα, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη της αγοράς μπαταριών μολύβδου και λιθίου στην Αμερική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης