Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χαμάς: Μία χερσαία επιχείρηση στη Γάζα θα αποτελέσει καταστροφή για το Ισραήλ

Χαμάς: Μία χερσαία επιχείρηση στη Γάζα θα αποτελέσει καταστροφή για το Ισραήλ
«Μια χερσαία επιχείρηση θα ήταν καταστροφή για τον κατακτητή και δεν θα μπορούσε να απεμπλακεί έως ότου αλλάξει η ισορροπία του πολέμου» δήλωσε εκπρόσωπος της Χαμάς
Σχετικά Άρθρα

Μία χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας θα ήταν καταστροφή για το Ισραήλ και θα άλλαζε την ισορροπία του πολέμου, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς το Σάββατο (15/5/2021).Ο Saleh al-Aruri, μιλώντας στην τηλεόραση Al-Aqsa που ανήκει στη Χαμάς και αναφερόμενος σε πληροφορίες ότι το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία επιχείρηση στη Γάζα, δήλωσε ότι οι δυνάμεις της αντίστασης είναι ικανές να εκπλήξουν τις ισραηλινές δυνάμεις και να έχουν πιο ισχυρά όπλα από ό, τι χρησιμοποιούσαν σε προηγούμενες συγκρούσεις.
«Μια χερσαία επιχείρηση θα ήταν καταστροφή για τον κατακτητή και δεν θα μπορούσε να απεμπλακεί έως ότου αλλάξει η ισορροπία του πολέμου», δήλωσε ο Aruri, προσθέτοντας ότι οι προετοιμασίες της Χαμάς για πιθανή χερσαία επιχείρηση είναι πολύ μεγαλύτερες από τις επιθέσεις με πυραύλους.

Απόκρουση των ισραηλινών επιθέσεων

Τόνισε ότι οι παλαιστινιακές δυνάμειςέχουν κάνει προετοιμασίες για να αποκρούσουν με επιτυχία οποιαδήποτε νέα χερσαία επιχείρηση.
Οι πρώτες γραμμές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, τη Λωρίδα της Γάζας και την περιοχή της Πράσινης Γραμμής, όπου ζουν οι Ισραηλινοί, αραβικής καταγωγής είναι το κλειδί για τη νίκη, είπε.
Εκπρόσωποι του ισραηλινού στρατού διέψευσαν αναφορές ότι ξεκίνησε επιχείρηση χερσαίας επιχείρησης στη Γάζα.
Οι Ταξιαρχίες Izzeddin al-Qassam, η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς, κάλεσε όλους τους Παλαιστίνιους να πολεμήσουν τις ισραηλινές δυνάμεις με αφορμή και την 73η επέτειο της εισβολής του Ισραήλ στις 15 Μαΐου 1948 στα παλαιστινιακά εδάφη, που ονομάζεται Nakba.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης