Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επτά λίτρα νερό ημερησίως πίνει η 23χρονη που της έκαναν τετραπλή δόση Pfizer... κατά λάθος

Επτά λίτρα νερό ημερησίως πίνει η 23χρονη που της έκαναν τετραπλή δόση Pfizer... κατά λάθος
Η νεαρή ξεκαθάρισε ότι δε σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της νοσοκόμας

Τετραπλή δόση Pfizer χορήγησαν τελικά στην 23χρονη φοιτήτρια στην Ιταλία, γι ‘αυτό και θα πρέπει να πίνει μέχρι επτά λίτρα νερού ημερησίως.
Ειδικότερα, οι αρμόδιες αρχές διαπίστωσαν την Πέμπτη 13/5 ότι στην 23χρονη απόφοιτη της Σχολής Ψυχολογίας, από την Τοσκάνη, χορηγήθηκαν τετραπλή δόση Pfizer κατά του κορvνοϊού, την περασμένη Δευτέρα και όχι έξι, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.
Η διαπίστωση οφείλεται στο γεγονός ότι μέσα στο φιαλίδιο του εμβολίου είχε μείνει περίπου το ένα τρίτο του σκευάσματος.
H ψυχολόγος ξεκαθάρισε ότι δε σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της νοσοκόμας που έκανε το συγκεκριμένο λάθος, καθώς πιστεύει ότι δεν έγινε εσκεμμένα.
Μετά την τετραπλή δόση Pfizer πίνει επτά λίτρα νερό ημερησίως
Προς το παρόν, η 23χρονη φοιτήτρια πίνει συνεχώς νερό ενώ Ιταλοί επιστήμονες είναι αισιόδοξοι ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει μόνιμα προβλήματα υγείας.
Παράλληλα, πρόκειται να διαπιστωθεί, μέσω αναλύσεων, σε ποιο επίπεδο βρίσκονται τα αντισώματα κατά του κορωνοϊού στον οργανισμό της νεαρής ψυχολόγου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την πειραματική φάση του εμβολίου της Pfizer, είχε χορηγηθεί μέχρι και τέσσερις φορές η προβλεπόμενη δόση χωρίς να προκύψουν σοβαρά προβλήματα στους εθελοντές.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης