Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς - Γιαννούλης: Μητσοτάκης - Καραμανλής χρεώνονται τον χρονικό εκτροχιασμό του μετρό Θεσσαλονίκης

Παππάς - Γιαννούλης: Μητσοτάκης - Καραμανλής χρεώνονται τον χρονικό εκτροχιασμό του μετρό Θεσσαλονίκης
"Μητσοτάκης και Καραμανλής χρεώνονται απόλυτα τον χρονικό εκτροχιασμό του μετρό Θεσσαλονίκης, λόγω της αδράνειάς τους", τονίζουν ο Ν. Παππάς και ο Χρ. Γιαννούλης
Σχετικά Άρθρα

«Μητσοτάκης - Καραμανλής χρεώνονται τον χρονικό εκτροχιασμό του μετρό Θεσσαλονίκης», αναφέεουν σε κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ν. Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρ. Γιαννούλης,με αφορμή τη συνέντευξη του Κ. Καραμανλή στη RealNews.
Όπως τονίζουν, "η ανικανότητα των Μητσοτάκη - Καραμανλή στην ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής, που ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε, και η υποτέλεια της Ν.Δ. στις απαιτήσεις των μεγαλοεργολάβων:

  • Μετέθεσαν την ολοκλήρωση του μετρό Θεσσαλονίκης από το 2020 στο απώτερο μέλλον.
  • Οδηγούν σε μέγα πολιτιστικό έγκλημα με τον τεμαχισμό και την απόσπαση των αρχαιοτήτων από τον σταθμό Βενιζέλου".

Υπογραμμίζουν πως "για τις εξελίξεις αυτές δεν φταίνε οι πολίτες που αντιμάχονται τη βαρβαρότητα. Ούτε η τεκμηριωμένη θέση αρχαιολόγων και ειδικών από Ελλάδα και εξωτερικό για «μετρό και αρχαία».
"Μητσοτάκης και Καραμανλής χρεώνονται απόλυτα τον χρονικό εκτροχιασμό του μετρό Θεσσαλονίκης, λόγω της αδράνειάς τους, των εμμονών τους και της προσπάθειας εξυπηρέτησης «ημετέρων»", καταλήγουν ο κ. Παππάς και ο κ. Γιαννούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης