Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

H Howden Matrix έλαβε Πιστοποίηση του Great Place to Work - Πάει για την πρωτιά το 2022

tags :
H Howden Matrix έλαβε Πιστοποίηση του Great Place to Work - Πάει για την πρωτιά το 2022
Στο πλαίσιο της διάκρισης Great Place to Work, ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, Group CEO της Howden Matrix, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή τους
Ως επιχείρηση του Great Place to Work (CERTIFIED by Great Place to Work) πιστοποιήθηκε η Howden Matrix, αποτελώντας τον μοναδικό μεσίτη ασφαλίσεων με το συγκεκριμένο πιστοποιητικό κατά το 2021.

Η θετική αξιολόγηση της Howden Matrix από τους ανθρώπους της, καθώς και τα χρήσιμα σχόλια που κατέθεσαν αποτελούν το εφαλτήριο μιας συνεχούς προσπάθειας για περαιτέρω βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας και για την εδραίωση μια ισχυρής εργασιακής κουλτούρας που εγγυάται την επιτυχή πορεία της εταιρίας σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
02_D_TSESMETZOGLOU.jpgΣτο πλαίσιο της διάκρισης Great Place to Work, ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, Group CEO της Howden Matrix, αφού ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή τους, τόνισε: «Όλοι εμείς στην Howden Matrix έχουμε συμβάλει καθοριστικά στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου η εμπιστοσύνη, η υπερηφάνεια και η συντροφικότητα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο» διαβεβαιώνοντας ότι οι προσπάθειες θα έχουν συνέχεια, οδηγώντας την Howden Matrix σύντομα στις πρώτες θέσεις της αξιολόγησης Best Workplaces 2022.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003 και σήμερα αποτελεί μέρος του Howden Broking Group του μεγαλύτερου διεθνούς ανεξάρτητου broker με περισσότερα από 9 δισ. δολ. ασφάλιστρα υπό διαχείριση. Τα περισσότερα από 90 εξειδικευμένα στελέχη της καλύπτουν πλήρως όλο το φάσμα των Εμπορικών, Βιομηχανικών και Χρηματοοικονομικών Κινδύνων, ενώ οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν τις
Ομαδικές Ασφαλίσεις, τους Ειδικούς Κλάδους, τις Αντασφαλίσεις, καθώς και τη Συμβουλευτική, τη Διαχείριση Κινδύνων και τις Αναλογιστικές Μελέτες.
Όλα αυτά τα χρόνια η Howden Matrix αναπτύσσει και διευρύνει τις δραστηριότητές της έχοντας ως “Προτεραιότητα τους Ανθρώπους μας”, ενώ η ευελιξία, η διεθνής πρόσβαση, η τοπική εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και η παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας διασφαλίζουν για τους πελάτες της την ποιοτικότερη ολιστική κάλυψη με τα ανταγωνιστικότερα ασφάλιστρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης