Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα Ιεροσόλυμα o Βλάσης για την τελετή αφής και παραλαβής του Αγίου Φωτός

Στα Ιεροσόλυμα o Βλάσης για την τελετή αφής και παραλαβής του Αγίου Φωτός
Ο Κ. Βλάσης  θα επιστρέψει με το κυβερνητικό αεροσκάφος μεταφέροντας το Άγιο Φως στις 18:30 το απόγευμα στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στα Ιεροσόλυμα για να παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κ. Βλάσης.
Ήδη, συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ', ενώ πλέον βρίσκεται στο Καθολικό του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως για την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός.
«Αποτελεί ύψιστη τιμή και ευλογία να παραλαμβάνεις το Άγιο Φως κατευθείαν από τον Πανάγιο Τάφο και να το φέρνεις στην Πατρίδα» αναφέρει μέσω Twitter ο Κώστας Βλάσης.

vlasis.JPG
Στην Αθήνα στις 18:30

Ο υφυπουργός Εξωτερικών θα επιστρέψει με το κυβερνητικό αεροσκάφος μεταφέροντας το Άγιο Φως στις 18:30 το απόγευμα στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η Πολιτεία, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, έχει μεριμνήσει για την μεταφορά του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο στην Αθήνα και από εκεί σε όλη την Ελλάδα. «Το πράττει με την προσήκουσα ευλάβεια, ταπεινότητα και κατάνυξη» τονίζει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης