Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξαδάκτυλος: Εύθραυστη η βελτίωση της επιδημίας στην Ελλάδα

Εξαδάκτυλος: Εύθραυστη η βελτίωση της επιδημίας στην Ελλάδα
Δεν θέλουμε να κάνουμε βήμα πίσω, μόνο μπροστά είπε ο κ.Εξαδάκτυλος
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως είναι εύθραυστη η βελτίωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα διατύπωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθ.Εξαδάκτυλος, ο οποίος υποστήριξε πως η 15η Μαΐου αποτελεί ορόσημο για περαιτέρω αλλαγές στην εστίαση.
«Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, μπορεί να είναι η 15η Μαΐου, οπότε ανοίγει ο τουρισμός, το ορόσημο και για τις αλλαγές στην εστίαση», ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Εξαδάκτυλος, ο οποίος τόνισε ότι όλα τα μέτρα αξιολογούνται διαρκώς ανάλογα με το πως εξελίσσεται η πανδημία.
Όπως είπε, η πανδημία παρουσιάζει μία ελαφρά άλλα εύθραυστη βελτίωση, τονίζοντας πως «δεν θέλουμε να κάνουμε βήμα πίσω, μόνο μπροστά».
Ερωτηθείς γιατί οι ειδικοί εισηγήθηκαν τα μαγαζιά της εστίασης να μην παίζουν μουσική, ο κ. Εξαδάκτυλος επισήμανε ότι «ο ήχος δε βλάπτει, αλλά όταν υπάρχει ήχος αναγκαζόμαστε να μιλάμε πιο δυνατά, τα σταγονίδια που ενδεχομένως περιέχουν τον ιό εκπέμπονται με μεγαλύτερη ένταση».
Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown το φθινόπωρο, ο κ.Εξαδάκτυλος ανέφερε ότι φαίνεται πολύ μακρινό ενδεχόμενο, καθώς μέχρι τότε θα είναι εμβολιασμένο ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης