Κοινωνία

Προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης - Κάλυκες από το ίδιο όπλο στην επίθεση στο σπίτι του και σε συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία

Προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης - Κάλυκες από το ίδιο όπλο στην επίθεση στο σπίτι του και σε συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία

Στην προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη και δύο ακόμη ατόμων προχώρησαν οι αρχές

Στην προσαγωγή του γνωστού παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, καθώς και δύο ακόμη ατόμων προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης 27/4.
Η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη έγινε στο πλαίσιο των ερευνών μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, σύμφωνα με τις οποίες ο τηλεπαρουσιαστής εμπλέκεται σε "συμβόλαιο θανάτου" εναντίον του, όπως επίσης και για το περιστατικό πυροβολισμών από αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στη Νέα Ερυθραία κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ, αλλά και το περιστατικό με πυροβολισμούς στο σπίτι του στον Διόνυσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει βαλλιστική ταυτοποίηση για τα δύο ένοπλα συμβάντα.
Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο, έρευνες από την ΕΛΑΣ διενεργούνται και στο σπίτι του παρουσιαστή, όπως και στο κανάλι Epsilon στο οποίο εργάζεται.
Από την έρευνα που πραγματοποιείται στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή στον Διόνυσο και στο κανάλι στα Μελίσσια, έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα, για τη συλλογή στοιχείων προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν οι καταγγελίες και αν οι υποθέσεις συνδέονται.

Οι άλλοι δύο προσαχθέντες βρίσκονται ήδη στην Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, καθώς και αν έχουν σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη.
Πρόκειται για άτομα με ποινικό παρελθόν, για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα.
Υπενθυμίζεται πως, στις 16 Απριλίου, ο Μένιος Φουρθιώτης κατήγγειλε ότι άκουσε ριπές από καλάζνικοφ έξω από το σπίτι του, ενώ κάλεσε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.
Όσον αφορά στην καταγγελία του Κώστα Βαξεβάνη, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής (23/04) σε μία συγκλονιστική καταγγελία για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του. Σύμφωνα με αυτή, ο Μένιος Φουρθιώτης αναζητούσε άνθρωπο να "πυροβολήσει το σπίτι του Φουρθιώτη προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει" αλλά και τον Κώστα Βαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης