Τελευταία Νέα
Speculator

Η ένδεια στελεχών, το κυνήγι κεφαλών, η Ζωική Παραγωγή και ο Σταμπουλίδης στο ΤΑΙΠΕΔ

Η ένδεια στελεχών, το κυνήγι κεφαλών, η Ζωική Παραγωγή και ο Σταμπουλίδης στο ΤΑΙΠΕΔ
Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του στη ΓΓ Εμπορίου και Καταναλωτή
Σχετικά Άρθρα

Αφού προσέλαβαν καλοπληρωμένους συμβούλους και κυνηγούς κεφαλών δηλαδή την Stanton Chase και την Egon Zehnder υπάρχει άλλοθι.
Ο λόγος για το Υπερταμείο και την επιλογή των προσώπων που θα κληθούν να στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ.
Μετά από μεγάλη προσπάθεια και αφού υπήρχε φαίνεται ένδεια στελεχών στην αγορά βρήκαν οι καλοπληρωμένοι σύμβουλοι τον ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Δημήτρη Σταμπουλίδη ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.
Βέβαια στην προκήρυξη αναφερόταν πως χρειάζεται πτυχίο Πανεπιστημίου και ο κ. Σταμπουλίδης διαθέτει εξ όσων αναφέρει το βιογραφικό του (δεν ξέρουμε αν πρόλαβε να λάβει κάτι άλλο) ότι είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής στο οποίο την εποχή που μπήκε ο κ. Σταμπουλίδης ήταν αρκετό να γράψει κάποιος για να μπει αρκετά κάτω από τη βάση.
Βέβαια διαθέτει και Master όπως προκύπτει και πάλι από το βιογραφικό του κ. Σταμπουλίδη.

Η διασταλτική έννοια του Πανεπιστημιακού πτυχίου

Με μια διασταλτική έννοια βέβαια μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι η κατοχή Master σημαίνει αυτόματα ότι υπάρχει και πτυχίο Πανεπιστημίου…
Το Master του κυρίου Σταμπουλίδη πάντως έχει ληφθεί από το Πανεπιστήμιο Ουαλίας το 2010.
Αν ψάξει κάποιος να βρει το εν λόγω Πανεπιστήμιο δεν θα φτάσει εύκολα στην άκρη πλην του ότι πριν από κάμποσα χρόνια έγιναν συγχωνεύσεις Κολεγίων στην Ουαλία λόγω σκανδάλου που ξέσπασε και σχετιζόταν με την πολιτική εγγραφών 20.000 φοιτητών από 30 χώρες μέχρι και το 2008.
Οι εγγραφές δεν ήταν το μόνο ζήτημα αλλά προέκυψαν και σκάνδαλα τα οποία είχε αποκαλύψει τότε το BBC και τα οποία ουσιαστικά οδήγησαν σε υποχρεωτική συγχώνευση το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.
Προφανώς όλα αυτά δεν αγγίζουν τον κ. Σταμπουλίδη δεδομένου ότι το πρώτο πράγμα που θα έχει ελεγχθεί είναι οι τίτλοι του μιας και μιλάμε για το ΤΑΙΠΕΔ.
ΥΓ: Πάντως το γεγονός ότι ο κ. Σταμπουλίδης θα αναλάβει θέση στο ΤΑΙΠΕΔ φαίνεται ότι είναι γνωστό από καιρό καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ετοιμάστηκε ήδη ο αντικαταστάτης του στο Υπουργείο Ανάπτυξης και είναι κ. Σωτήριος Αναγνωστόπουλος που μέχρι σήμερα είναι συνεργάτης του γραφείου του κ. Σταμπουλίδη.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης