Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οξυγόνο και εξοπλισμό στέλνει η Γαλλία στην Ινδία – Βοήθεια και από άλλες χώρες

Οξυγόνο και εξοπλισμό στέλνει η Γαλλία στην Ινδία – Βοήθεια και από άλλες χώρες
Η Γαλλία προστίθεται σε άλλες χώρες, όπως η Γερμανία, η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες προσφέρουν τη βοήθειά τους μετά τη δραματική εξάπλωση της πανδημίας στην Ινδία
Σχετικά Άρθρα

Η Γαλλία «θα προσφέρει μέσα στις επόμενες ημέρες σημαντική βοήθεια σε οξυγόνο» στην Ινδία, η οποία αντιμετωπίζει μια έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.
Το Παρίσι «θα αρχίσει να στέλνει αναπνευστήρες στην Ινδία από την ερχόμενη εβδομάδα, αεροπορικώς», εξήγησε η προεδρία, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για το μέγεθος της παρεχόμενης βοήθειας.
Η Γαλλία προστίθεται σε άλλες χώρες, όπως η Γερμανία, η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες προσφέρουν τη βοήθειά τους μετά τη δραματική εξάπλωση της πανδημίας στην Ινδία, όπου κυριαρχεί μια νέα παραλλαγή. 
Η Ινδία σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ με σχεδόν 350.000 μολύνσεις σε μία μέρα.
Νωρίτερα, η Ευρωπαϊκή Ένωση ενεργοποίησε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας για να σταλεί «βοήθεια» στην Ινδία.
Η ΕΕ ανέφερε ότι θέλει να στείλει οξυγόνο και φάρμακα, μετά το αίτημα που έλαβε από το Νέο Δελχί.
Σε αυτήν τη χώρα, 2.767 άνθρωποι πέθαναν από την Covid-19 σε 24 ώρες, ένα θλιβερό εθνικό ρεκόρ.
Στα νοσοκομεία, αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν διαδρόμους γεμάτους με κρεβάτια, με φορεία και οικογένειες που ζητούν μάταια οξυγόνο ή μια θέση για τους οικείους τους που αργοπεθαίνουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης