Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ολοκληρώνονται οι εμβολιασμοί στα νησιά κάτω των 1.000 κατοίκων – Κικίλιας: Είναι προτεραιότητα

Ολοκληρώνονται οι εμβολιασμοί στα νησιά κάτω των 1.000 κατοίκων – Κικίλιας: Είναι προτεραιότητα
Σύντομα θα επιταχυνθεί ο ρυθμός των εμβολιασμών και στα πιο μεγάλα νησιά είπε ο Μ. Θεμιστοκλέους
Σχετικά Άρθρα

Προς ολοκλήρωση βαίνουν οι εμβολιασμοί στα νησιά κάτω των 1.000 κατοίκων όπως υποστήριξε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας, Μ. Θεμιστοκλέους, ο οποίος συνοδεύει τον υπουργό Υγείας, Β. Κικίλια στην περιοδεία του στα εμβολιαστικά κέντρα σε Νάξο, Ηρακλειά και Σχοινούσα.
Σε δηλώσεις του ο κ.Κικίλιας υπογράμμισε πως νησιά είναι προτεραιότητα της Επιχείρησης «Ελευθερία», καθώς η νησιωτικότητα είναι συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα.
«Είδα ωραίους ανθρώπους με χαμόγελο και αισιοδοξία.
Αυτή είναι η έννοια και η ψυχή του προγράμματος "Ελευθερία".
Να εμβολιάσουμε όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - και η νησιωτικότητα είναι συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα - όλους τους συμπολίτες μας που θέλουν» επεσήμανε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος ανέφερε πως το Μάιο θα διατεθούν 2-2,5 εκατ. δόσεις εμβολίων και τον Ιούνιο 3,5-4 εκατ. δόσεις και προέτρεψε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν, ειδικά τους μεγαλύτερους σε ηλικία και τις ευπαθείς ομάδες.

Θεμιστοκλέους: Μέσα στον επόμενο μήνα θα καλύψουμε και τα μεγαλύτερα νησιά

«Τα νησιά μας, όμως, είναι μεγάλη προτεραιότητα για εμάς και μεγάλη ευθύνη και χαιρόμαστε που ανταποκρίνονται οι κάτοικοι και έρχονται όλοι να εμβολιαστούν» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.
Από την πλευρά του ο κ.Θεμιστοκλέους υπογράμμισε ότι σύντομα θα επιταχυνθεί ο ρυθμός εμβολιασμών και στα μεγαλύτερα νησιά.
«Αυτή τη στιγμή στην Ηρακλειά, η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων εμβολιάζεται σήμερα, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ αισιόδοξο.
Θα συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα νησιά, έτσι ώστε μέσα στον επόμενο μήνα να έχουμε καλύψει το μεγαλύτερο αριθμό κατοίκων των νησιών μας και τότε θα αφήσουμε εμβολιαστικά κέντρα μόνο στα μεγάλα μας νησιά», τόνισε ο κ.Θεμιστοκλέους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης