Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μαξίμου ενόψει της Διάσκεψης για το Κυπριακό – Παρών και ο Δένδιας

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μαξίμου ενόψει της Διάσκεψης για το Κυπριακό – Παρών και ο Δένδιας
Επί τάπητος ο σχεδιασμός για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα γίνει στη Γενεύη στις 27 – 29 Απριλίου.
Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη θα έχει σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η συνάντηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί, πραγματοποιείται ενόψει της διεξαγωγής της άτυπης διάσκεψης για την Κύπρο που θα πραγματοποιηθεί στις 27 – 29 Απριλίου στη Γενεύη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και με τη συμμετοχή των εγγυητριών δυνάμεων.
Μητσοτάκης και Αναστασιάδης θα αποφασίσουν τον κοινό βηματισμό ενόψει της διάσκεψης, ενώ παρών θα είναι και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος θα μεταφέρει το κλίμα και τις θέσεις της Τουρκίας κατόπιν της συνάντησης που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan και με τον Τούρκο ομόλογό του, M. Cavusoglu.
Στη συνάντηση παρόντες θα είναι επίσης υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος και ο διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυριάκος Κούρος.
Στην άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη θα συμμετάσχει και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Antonio Guterres.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης