Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο – Πέντε αγγλικές ομάδες υπέγραψαν τα συμβόλαια για την ευρωπαϊκή Super League

Ραγδαίες εξελίξεις στο  ποδόσφαιρο – Πέντε αγγλικές ομάδες υπέγραψαν τα συμβόλαια για την ευρωπαϊκή Super League
Παρακάμπτουν τις αντιρρήσεις της UEFA οι ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις
 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της UEFA.
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της βρετανικής -έγκυρης- εφημερίδας «The Times», πέντε από τις έξι μεγαλύτερες ομάδες της Premier League έχουν συμφωνήσει με το σχέδιο αυτό και μάλιστα έχουν υπογράψει και τα σχετικά συμβόλαια για τη συμμετοχή του σε αυτό το ευρωπαϊκό «υπέρ-πρωτάθλημα».
Συγκεκριμένα πρόκειται για τις: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Αρσεναλ, Λίβερπουλ και Τότεναμ, ενώ μόνο η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει βάλει ακόμη την υπογραφή της.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι εξελίξεις αυτές δημιουργούν κινητικότητα και στην ιταλική Serie A, με τις Ιντερ, Μίλαν και Γιουβέντους να έχουν ήδη συμφωνήσει στη συμμετοχή τους, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη της ιταλικής λίγκας για να εξετάσει τα νέα δεδομένα.

Με αποκλεισμούς απειλεί η UEFA

Tα στελέχη της UEFA και ο πρόεδρος της Alexander Severin αφού συγκάλεσαν έκτακτο meeting για τη διαχείριση της κρίσης πέρασαν στην αντεπίθεση έχοντας μάλιστα τη στήριξη της FIFA, των εθνικών Ομοσπονδιών από τις οποίες προέρχονται οι 12 σύλλογοι αλλά και οι εθνικές τους λίγκες.
Με ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους εμπλεκομένους απειλεί με αποκλεισμό τόσο τις ομάδες όσο και τους ποδοσφαιριστές που θα θελήσουν να αγωνιστούν σ' αυτήν, ευχαριστεί τις ομάδες από Γερμανία, Γαλλία που αρνήθηκαν την πρόταση και καταλήγει λέγοντας «Αρκετά!:».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης