Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πέτσας (Αν. Υπ. Εσωτερικών): Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το «Πάσχα στο χωριό»

Πέτσας (Αν. Υπ. Εσωτερικών): Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το «Πάσχα στο χωριό»
Υπάρχουν διαφωνίες πολλές ακόμα και μεταξύ των λοιμωξιολόγων και ξέρουμε πως υπάρχει κούραση μετά από 14 μήνες στον κόσμο
Σχετικά Άρθρα

«Δεν αποκλείουμε τίποτα σχετικά με το Πάσχα στο χωριό» δήλωσε σήμερα (17/4) ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στο δίλλημα που έχει δημιουργηθεί στην κυβέρνηση για το εάν πρέπει ή όχι να επιτραπούν οι μετακινήσεις το Πάσχα την ώρα που τα κρούσματα βρίσκονται στο κόκκινο.
Μιλώντας στο Open τόνισε ότι «υπάρχουν διαφωνίες πολλές ακόμα και μεταξύ των λοιμωξιολόγων. Ξέρουμε πως υπάρχει κούραση μετά από 14 μήνες στον κόσμο. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να υπάρχει μερική αποσυμπίεση χωρίς όμως να ξεφεύγει τελείως η κατάσταση με την εφαρμογή των μέτρων. Πάντα βλέπουμε βδομάδα με βδομάδα τι γίνεται με βάση τα κρούσματα και αποφασίζουμε, δεν αποκλείουμε τίποτα όσον αφορά το Πάσχα».
Για την ενίσχυση της εστίασης και των δήμων σημείωσε:
«Το πρώτο βήμα που κάναμε ήταν να επεκτείνουμε τις μισθώσεις για δύο χρόνια. Πολλά δισεκατομμύρια χρέη υπάρχουν από τον Φεβρουάριο του 20 μέχρι τώρα. Έχουμε θεσπίσει 100 δόσεις για την αποπληρωμή τους μπορεί να γίνουν και περισσότερες. Για να στηρίξουμε τους δήμους δώσαμε 187,1 εκατομμύρια. Όσον αφορά την εστίαση θα τους δώσουμε πολύ παραπάνω εξωτερικό χώρο για να κινηθούν ως τον επόμενο Οκτώβριο για να μην υπάρξει συνωστισμός και να κάνουν και την δουλειά τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης