Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Τουρκικός Τύπος: Σκανδαλώδεις οι δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ, Δένδια

Τουρκικός Τύπος: Σκανδαλώδεις οι δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ, Δένδια
Έκδηλος είναι ο εκνευρισμός των τουρκικών ΜΜΕ
Σχετικά Άρθρα

Έκδηλος είναι ο εκνευρισμός των τουρκικών ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης σε ό,τι αφορά τα όσα διαδραματίστηκαν αργά το απόγευμα στην Άγκυρα, στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας Τουρκίας, Δένδια και Cavusoglu.
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών διαγκωνίστηκαν επί όλων των θεμάτων στα οποία η Ελλάδα και Τουρκία διαφωνούν, με τον Νίκο Δένδια να μην αφήνει αναπάντητες τις εγκλήσεις του Cavusoglu.
Oι τουρκικές ιστοσελίδες χαρακτηρίζουν «σκανδαλώδεις» της δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, που «εξόργισαν» τον Τούρκο ομόλογό του.

Τίτλοι τουρκικών ΜΜΕ

«Οι σκανδαλώδεις κατηγορίες του Έλληνα υπουργού Δένδια, εξόργισαν τον υπουργό Cavusoglu, που απάντησε» αναφέρει το TEZ Haber.
«Απάντηση Cavusoglu σε Δένδια: “Δεν μπορούμε ποτέ να δεχτούμε τις κατηγορίες εναντίον της Τουρκίας”», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak.
«Cavusoglu: “Στις δηλώσεις μου δεν κατηγόρησα την Ελλάδα.
Ο Νίκος Δένδιας όμως προχώρησε σε απαράδεκτες κατηγορίες κατά της χώρας μου”» λέει το δίκτυο TRT, παρουσιάζοντας τον εκρηκτικό διάλογο ανάμεσα στους δύο υπουργούς Εξωτερικών.
«“Εάν κατηγορείτε σοβαρά τη χώρα μου και το έθνος μου μπροστά στον τύπο, πρέπει να απαντήσω” είπε ο Cavusoglu στον Δένδια» σχολιάζει δημοσίευμα του Haber Turk TV.
«Σκανδαλώδες κατηγορίες κατά της Τουρκίας.
Ο Cavusoglu απάντησε στον Έλληνα υπουργό» γράφει η Jeni Akit, τονίζοντας πως ο Νίκος Δένδιας έλαβε τις απαντήσεις του.
«Απάντηση ‘‘χαστούκι’’» χαρακτηρίζει η εφημερίδα Sabah, την αντίδραση Cavusoglu για τα όσα δήλωσε ο Νίκος Δένδιας.
Screenshot_2021-04-15_at_8_39_22_PM.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης