Τελευταία Νέα
Πολιτική

Όταν η Πελώνη αποκαλούσε τον Σαμαρά Drama Queen και χλεύαζε τη Νέα Δημοκρατία - Αμηχανία στο Μαξίμου

Όταν η Πελώνη αποκαλούσε τον Σαμαρά Drama Queen και χλεύαζε τη Νέα Δημοκρατία - Αμηχανία στο Μαξίμου
Τα αμαρτωλά tweets ξεκίνησαν το 2012 όταν ήταν στην εξουσία η κυβέρνηση Παπαδήμου ενώ το μεγάλο... ξεκατίνιασμα ξεκίνησε όταν ήρθε στην εξουσία η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου
Σχετικά Άρθρα

Τη μισή κυβέρνηση Σαμαρά αλλά πολύ περισσότερο τον ίδιο τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε περάσει «γενιές δεκατέσσερις» η σημερινή κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. Σε σημείο που να αποκαλεί τον Αντώνη Σαμαρά κακομαθημένο παιδί και Drama Queen…
Μάλιστα, το #Πελωνη_σβηνε είναι σήμερα το δημοφιλέστερο trend στο ελληνικό Twitter.

Τα έχωνε άσχημα σε Βορίδη-Γεωργιάδη, βασικούς υπουργούς του Μητσοτάκη

Τα αμαρτωλά tweets ξεκίνησαν το 2012 όταν ήταν στην εξουσία η κυβέρνηση Παπαδήμου ενώ το μεγάλο ξεκατίνιασμα ξεκίνησε όταν ήρθε στην εξουσία η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Εκεί τα χώνει άσχημα, στους δεξιούς της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, που αποτελούν πλέον βασικούς υπουργούς του σημερινού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ήταν η εποχή που είχαν κάνει την μεγάλη μεταγγραφή από το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία.

Στο στόχαστρο Χρυσοχοίδης, Στουρνάρας, Μπαμπινιώτης

Στο στόχαστρό της, όμως, βρέθηκε και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σημερινός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με ένα άκρως υποτιμητικό σχόλιο για το πρόσωπό του και την υπηρεσία που θέλει να προσφέρει στην πατρίδα… Σε εκείνες τις αναρτήσεις που η ίδια, μάλλον, δεν θα θέλει να θυμάται ή να έχει σβήσει, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για «επιστροφή στο παρελθόν της Χούντας», ενώ στο στόχαστρό της μπαίνουν, μεταξύ άλλων ο Γιάννης Στουρνάρας αλλά και ο τότε υπηρεσιακός υπουργός Παιδείας, ακαδημαϊκός, Γιώργος Μπαμπινιώτης, ένα πρόσωπο με υπερκομματική αποδοχή.

Πελώνη: Τότε σχολίαζα ως δημοσιογράφος

Στο σημερινό briefing ρωτήθηκε η κ. Πελώνη για αυτά τα tweets και τόνισε επιδεικτικά ότι δεν εγκαλείται για κάτι διότι τότε ήταν ενεργή δημοσιογράφος ενώ τώρα ασχολείται με την πολιτική.
Το σίγουρο είναι ότι η αποκάλυψη των tweets έχει επαναφέρει ξανά την συζήτηση που γίνεται στη Νέα Δημοκρατία για την ασυλία που έχουν ορισμένα πρόσωπα που προέρχονται από την Κεντροαριστερά και ιδιαίτερα από το ΠΑΣΟΚ.
Η ίδια, η κ. Πελώνη προέρχεται από το ευρύτερο κύκλο της Άννας Διαμαντοπούλου όπως και ο σύντροφός της Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο νυν γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και πρώην Διευθυντής του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Σε αμηχανία το Μαξίμου – Ανοίγει το ρήγμα με Σαμαρά-Καραμανλή

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η αποκάλυψη αυτών των tweets φέρνει σε δυσκολία το Μαξίμου καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ήθελε να κλείσει τα ανοικτά μέτωπα που έχει με τους πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, για την πορεία του κόμματος και για την εξωτερική πολιτική που ακολουθείται. Και αυτές οι απόψεις της κ. Πελώνη, όχι μονο δεν βοηθάνε αλλά ανοίγουν ακόμα περισσότερο το ρήγμα στη ΝΔ.

peloni1.JPG


peloni2.JPG
peloni3.JPG

peloni4.JPG

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης