Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου: Απαραίτητη η ενιαία αναδιάρθρωση χρεών - Επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών

Αχτσιόγλου: Απαραίτητη η ενιαία αναδιάρθρωση χρεών - Επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας είναι απαραίτητη η κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών
Σχετικά Άρθρα

Την ανάγκη μια ενιαίας αντιμετώπισης στο κούρεμα των χρεών, που συσσωρεύτηκαν στη διάρκεια της πανδημίας αλλά και επιδότησης των ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων και εργοδοτών για ένα διάστημα ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας επεσήμανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.
«Είναι απαραίτητη η ενιαία αναδιάρθρωση χρεών για να μπορέσει να κρατηθεί η λειτουργία των επιχειρήσεων ζωντανή, να αποφευχθούν οι μαζικές απολύσεις και τα νοικοκυριά να μπορούν να κάνουν μια στοιχειώδη κατανάλωση, ώστε να μπορέσει να κινηθεί η αγορά με την άρση του lockdown» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ.
Σύμφωνα με την ίδια, μια τέτοια ρύθμιση θα είχε μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες θετικές συνέπειες.
Όπως διευκρίνισε «ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για το σύνολο των χρεών (ΕΝΦΙΑ, φόρο εισοδήματος, ασφαλιστικές εισφορές ελεύθερων επαγγελματιών) τα οποία κουρεύονται με διαβάθμιση και εν συνεχεία πληρώνονται σε 120 δόσεις».
Τέλος, η κ. Αχτσιόγλου τόνισε την ανάγκη κάλυψης των ασφαλιστικών εισφορών ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις απασχόλησης.
«Για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας είναι απαραίτητη η κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών, εργαζομένων και εργοδοτών για ένα διάστημα από το κράτος» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης