Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο ΟΛΠ προσφέρει 3.000 δώρα για τα παιδιά των γειτονικών Δήμων ενόψει του Πάσχα

tags :
Ο ΟΛΠ προσφέρει 3.000 δώρα για τα παιδιά των γειτονικών Δήμων ενόψει του Πάσχα
Ο ΟΛΠ προσφέρει 3.000 δώρα για τα παιδιά των γειτονικών Δήμων ενόψει του Πάσχα

Σε συνέχεια της διανομής των Χριστουγεννιάτικων δώρων στο τέλος του 2020, η ΟΛΠ Α.Ε. διέθεσε ξανά 3.000 δώρα ενόψει των εορτών του Πάσχα, για τα παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών των γειτονικών Δήμων.
Στις 13 Απριλίου 2021, έλαβε χώρα μία σύντομη συνάντηση στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τους Δήμους Πειραιά, Περάματος και Σαλαμίνας.
Η παράδοση των δωροκαρτών πραγματοποιήθηκε από τον εκτελούντα χρέη κ. Zhang Anming και την Ανώτατη Διοίκηση της ΟΛΠ.
Εκ μέρους των Δήμων παρέστησαν ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, η αντιδήμαρχος Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου και ο αντιδήμαρχος Σαλαμίνας Παντελής Διολέτης.
Όπως είναι γνωστό η ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας οργανώνει μια σειρά από ενέργειες και δράσεις προς τις ασθενείς ομάδες των τοπικών κοινωνιών ιδιαίτερα κατά τις εορτές των Χριστουγέννων. Φέτος για πρώτη χρονιά αποφάσισε να επεκτείνει το πρόγραμμα δράσεων της και για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα. Παράλληλα συνεχίζει να υποστηρίζει τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και τα κοινωνικά παντοπωλεία όμορων δήμων.
Ο εκτελών χρέη κ. Zhang Anming Δ/ντος Συμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε. απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους τόνισε ότι: "η ΟΛΠ Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, αποφάσισε για πρώτη χρονιά φέτος να στηρίξει και κατά τις εορτές του Πάσχα τις ασθενέστερες ομάδες των τοπικών κοινωνιών, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ενεργή συμμετοχή της στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο”.
Η ΟΛΠ Α.Ε. εύχεται καλό Πάσχα σε όλα τα παιδιά και τους δημότες όλων των όμορων Δήμων!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης