Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στην Βρετανία μετά την χαλάρωση των μέτρων - Πάρτι, γεμάτες παμπ, γυμναστήρια

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στην Βρετανία μετά την χαλάρωση των μέτρων - Πάρτι, γεμάτες παμπ, γυμναστήρια
Σύμφωνα με την British Beer and Pub Association στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναμένεται να δοθούν 15 εκατομμύρια ποτήρια μπίρας αυτή την εβδομάδα
Μετά από τέσσερις μήνες, οι κάτοικοι του Λονδίνου και άλλων πόλεων της Αγγλίας απήλαυσαν ένα ποτό στις αγαπημένες τους παμπ.
Οι εξωτερικοί χώροι των παμπ και των μπαρ άνοιξαν για να υποδεχτούν τους Βρετανούς.
Η μέρα έγινε νύχτα στο Λονδίνο, ενώ στο Σόχο αστυνομικοί προσπαθούσαν να κάνουν τους πολίτες να κρατήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας.
AP21102735704929.webp
Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές από το πάρτι που στήθηκε στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με την British Beer and Pub Association, μια εμπορική ένωση που εκπροσωπεί τις ζυθοποιίες και τις παμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναμένεται να δοθούν 15 εκατομμύρια ποτήρια μπίρας αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει η Daily Mail.
AP21102735135639-1.webp
Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι πελάτες πανηγύρισαν όταν τα πρώτα ποτήρια μπίρας σερβιρίστηκαν στη μεγαλύτερη παμπ της χώρας τη Δευτέρα 12/4, μετά τη χαλάρωση των περιορισμών που έχει επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού.

Τη Δευτέρα, οι πολίτες ξεχύθηκαν και στα μαγαζιά του Λονδίνου, όπου σχηματίστηκαν ουρές για παπούτσια και ρούχα σε προσφορά, όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.
Screenshot_α.png

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης