Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Μήνας κανονικότητας ο Μάιος – Μετά το Πάσχα η εστίαση

Γεωργιάδης: Μήνας κανονικότητας ο Μάιος – Μετά το Πάσχα η εστίαση
Περαιτέρω άνοιγμα του λιανεμπορίου, αν επεκταθούν τα self test είπε ο κ.Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα

Μήνα κανονικότητας χαρακτήρισε τον Μάιο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκτίμησε ότι μετά το Πάσχα μπορεί να ανοίξει η εστίαση.
«Μετά το Πάσχα πιστεύω θα μπορούμε να ανοίξουμε εάν η εξέλιξη της πανδημίας είναι ομαλή» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην εστίαση ο κ.Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι το άνοιγμα θα γίνει στους εξωτερικούς χώρους.
Σχετικά με το λιανεμπόριο ο κ.Γεωργιάδης είπε πως η κυβέρνηση κάνει έναν αγώνα δρόμου για να ενταχθεί στην διαδικασία των self test.
Όπως είπε, στην περίπτωση που αυτό επιτευχθεί, τις επόμενες μέρες είναι εφικτό ενδεχομένως την Δευτέρα 19/4 να υπάρχει περαιτέρω άνοιγμα του κλάδου με τον περιορισμό του SMS των τριών ωρών και όλων των μέτρων προστασίας χωρίς click inside.
«Αισιοδοξώ ότι ο Μάιος θα είναι ο μήνας επιστροφής στην κανονικότητα.
Η λογική λέει ότι όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί και ο παράγοντας του καλού καιρού σε συνδυασμό με το «υπερόπλο των self test», η πανδημία θα μειώνεται» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος ερωτηθείς για το αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό το Πάσχα, σχολίασε πως η διαδικασία των self test ανεβάζει τις πιθανότητες να επιστρέψουμε στην παλιά μας ζωή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης