Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Κίνα επιδιώκει με κάθε τρόπο τη σταθεροποίηση των εισαγωγών και των εξαγωγών της

Η Κίνα επιδιώκει με κάθε τρόπο τη σταθεροποίηση των εισαγωγών και των εξαγωγών της
To Πεκίνο θα πράξει το καλύτερο δυνατό, για τη σταθεροποίηση των εισαγωγών και των εξαγωγών του, καθώς το εξωτερικό εμπόριο της Κίνας

To Πεκίνο θα πράξει το καλύτερο δυνατό, για τη σταθεροποίηση των εισαγωγών και των εξαγωγών του, καθώς το εξωτερικό εμπόριο της Κίνας, βρίσκεται ακόμη αντιμέτωπο με την αστάθεια και την αβεβαιότητα, όπως δήλωσε, το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου (MOC). Πέρα από τους κινδύνους της COVID-19, τις ασταθείς παγκόσμιες ροές εφοδιασμού, αλλά και τις πολύπλοκες διεθνείς καταστάσεις, οι μικρές επιχειρήσεις βρίσκονται αντιμέτωπες με προκλήσεις, όπως, οι υψηλοί ναύλοι των πλοίων για τη μεταφορά εμπορευμάτων, οι αυξανόμενες τιμές των πρώτων υλών, αλλά και η έλλειψη προσωπικού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του MOC, Ghao Fengh, στη διάρκεια μιας ενημέρωσης των δημοσιογράφων.
Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι το υπουργείο Εμπορίου, θα παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα διατηρήσει τις πολιτικές του, συνεχείς, σταθερές και βιώσιμες.
Το αναφερόμενο υπουργείο θα βελτιώσει τις εμπορικές πολιτικές της Κίνας, ενώ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις επιχειρήσεις, μέσω της μείωσης του λειτουργικού κόστους τους, αλλά και της βελτίωσης της αποδοτικότητας τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης