Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Φαίνεται ότι ο πολακισμός έχει γίνει η γραμμή για τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Φαίνεται ότι ο πολακισμός έχει γίνει η γραμμή για τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Αντίδραση για ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένου

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένου σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη σε καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλελειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη.
Σε ανάρτηση του στο twitter ο κ.Βαρεμένος είχε αναφέρει:
«Ο κόσμος χάνεται μέσα ή έξω από τις ΜΕΘ και ο easy rider ποδηλάτης πρωθυπουργός εμφανίζεται αυτή τη φορά σε φιλοζωική εκπομπή της ΕΡΤ.
Να μην λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι».
«Φαίνεται ότι ο «πολακισμός» έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Ο πρωθυπουργός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επισκέφθηκε το προηγούμενο Σάββατο το καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλελειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη κι έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα προβληθεί αύριο.
Όταν ο κ. Βαρεμένος κάνει το χυδαίο λογοπαίγνιο «να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ' αμπέλι» δεν προσβάλλει μόνο τον πρωθυπουργό.
Εκείνους που πρωτίστως προσβάλλει είναι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν νύχτα-μέρα αγώνα στα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς και να σώσουν ζωές.
Αναμένουμε από τον κ. Ηλιόπουλο να μας πει αν οι αθλιότητες του κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης