Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο κορωνοϊός επιστρέφει στην Κίνα - Δεκάδες νέα κρούσματα, μπήκε σε καραντίνα μια πόλη

Ο κορωνοϊός επιστρέφει στην Κίνα - Δεκάδες νέα κρούσματα, μπήκε σε καραντίνα μια πόλη
Οι δημοτικές αρχές έθεσαν όλους τους κατοίκους σε καραντίνα, έχουν αρχίσει μαζικά τεστ και εμποδίζουν τους πάντες να φύγουν από την πόλη

Εδώ και πολλές μέρες, η Κίνα δεν κατέγραφε παρά λίγα κρούσματα κορωνοϊού, όμως την τελευταία μέρα 5/4, τα κρούσματα εκτοξεύθηκαν.
Το υπουργείο Υγείας της Κίνας ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού τους τελευταίους δύο και πλέον μήνες στην ηπειρωτική χώρα, με την πόλη Ρουίλι, στα σύνορα με τη Μιανμάρ, στη νοτιοδυτική επαρχία Γιουνάν, να εντοπίζει όλες τις περιπτώσεις που οφείλονταν σε μετάδοση στην κοινότητα.
Οι δημοτικές αρχές έθεσαν όλους τους κατοίκους σε καραντίνα, έχουν αρχίσει μαζικά τεστ και εμποδίζουν τους πάντες να φύγουν από την πόλη ή να μπουν σε αυτή αφότου άρχισε να καταγράφει κρούσματα του SARS-CoV-2, την περασμένη εβδομάδα.
Η Ρουίλι ανέφερε και τα 15 κρούσματα που οφείλονταν σε μετάδοση στην κοινότητα χθες Κυριακή 4/4, σύμφωνα με το υπουργείο.
Ο συνολικός αριθμός των νέων κρουσμάτων που εντοπίστηκαν, συνυπολογιζομένων αυτών που διαγνώστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της Κίνας, ανήλθε σε 32 και είναι ο υψηλότερος που ανακοινώνεται από την 31η Ιανουαρίου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης