Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εντοπίστηκε οικία - αποθηκευτικός χώρος όπου πωλούνταν απομιμητικά προϊόντα στη Β. Ελλάδα - Μία σύλληψη

Εντοπίστηκε οικία - αποθηκευτικός χώρος όπου πωλούνταν απομιμητικά προϊόντα στη Β. Ελλάδα - Μία σύλληψη
Kατασχέθηκαν 1.818 απομιμητικά είδη επώνυμων εταιριών και κατάλογοι προϊόντων

Οικία – αποθηκευτικός χώρος όπου πωλούνταν απομιμητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και διάφορα αξεσουάρ γνωστών εταιριών, ύστερα από τηλεφωνικά ραντεβού, εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις των νομοθεσιών που αφορούν στη ρύθμιση της αγοράς προϊόντων, τα εμπορικά σήματα και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παράνομη διακίνηση απομιμητικών/παραποιημένων προϊόντων.

Τι κατασχέθηκε

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε η οικία και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε προχθές (2/4) το μεσημέρι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.818 απομιμητικά είδη επώνυμων εταιριών και κατάλογοι προϊόντων.
police2.JPG
Το συνολικό ύψος της επαπειλούμενης ζημίας, σύμφωνα με τις έως τώρα πραγματογνωμοσύνες εκπροσώπων των εταιρειών, υπερβαίνει τις 483.000 ευρώ.
police3.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης