Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Πρόβλεψη του CEO της Kraken: «Σε 2 χρόνια με 1 bitcoin θα αγοράζεις... Bugatti»

Πρόβλεψη του CEO της Kraken: «Σε 2 χρόνια με 1 bitcoin θα αγοράζεις... Bugatti»
«Νομίζω ότι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ, αλλά είναι δύσκολο να μιλήσουμε με αριθμούς γιατί το μετράμε με δολάρια», δήλωσε ο  Jesse Powell
Σχετικά Άρθρα
Το δικό του σενάριο έκανε ο Jesse Powell, CEO της Kraken όταν μίλησε στο Bloomberg για την πορεία των bitcoins και το που μπορεί να φτάσει όλη αυτή η ιστορία με τα κρυπτονομίσματα.
«Νομίζω ότι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ, αλλά είναι δύσκολο να μιλήσουμε με αριθμούς γιατί το μετράμε με δολάρια», προτείνοντας ουσιαστικά να γίνει η μέτρηση με πολυτελή αυτοκίνητα.
«Για κοινότητα του κρυπτονομίσματος, με τέτοια περουσιακά είδη είναι πιο εύκολο να μετρήσουμε την αξία του bitcoin, γιατί με το δολάριο, κανείς δεν ξέρει που θα είναι.
Το χρόνου μπορεί να είναι 10πλάσια τα δολάρια που κυκλοφορούν εκεί έξω, οπότε είναι δύσκολο να μετρηθεί με αυτό με τον τρόπο η αξία του bitcoin», συμπλήρωσε.
Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, εκτίμησε πως με ένα bitcoin στο τέλος του χρόνου θα μπορεί κάποιος να αγοράσει μία Lamborghini, ενώ μέχρι το τέλος του 2023 μία Bugatti.
Στο τέλος του προηγούμενου χρόνου, του 2020, όπως σημειώνει το Bloomberg αυτό που μπορούσε να αγοράσει κάποιος ήταν Hοnda Civic.

Το rally ανόδου

Όλη αυτή συζήτηση ξεκίνησε όταν ο CEO της Tesla, Elon Musk ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες πως μπορεί πλέον κάποιος να αγοράσει ένα όχημα της εταιρίας του με κρυπτονόμισμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης