Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Σχεδιασμός για εμβολιασμό εφήβων ηλικίας 12 - 15 ετών από τον Μάϊο με το εμβόλιο της Pfizer

Ισραήλ: Σχεδιασμός για εμβολιασμό εφήβων ηλικίας 12 - 15 ετών από τον Μάϊο με το εμβόλιο της Pfizer
Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι το εμβόλιο έχει αποτελεσματικότητα 100% στους εφήβους 12 έως 15 ετών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα κλινικής δοκιμής
Σχετικά Άρθρα

Την ελπίδα να αρχίσει από τον Μάιο του 2021 ο εμβολιασμός των εφήβων ηλικίας 12 έως 15 ετών στο Ισραήλ, εξέφρασαν αξιωματούχοι του τομέα υγείας της χώρας, στον απόηχο της ανακοίνωσης των Pfizer και BioNTech, κατά τις οποίες το εμβόλιό τους για την αντιμετώπιση της COVID-19 είναι ασφαλές στις εν λόγω ηλικίες.

Την Τετάρτη 31/3, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι το εμβόλιο έχει αποτελεσματικότητα 100% στους εφήβους 12 έως 15 ετών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα κλινικής δοκιμής.

Η έρευνα 

Οι κλινικές δοκιμές της Φάσης ΙΙΙ που πραγματοποιήθηκαν σε 2.260 εφήβους στις Ηνωμένες Πολιτείες «έδειξαν αποτελεσματικότητα 100% και την ανάπτυξη ισχυρών αντισωμάτων», αναφέρεται στην ανακοίνωσή των δύο εταιρειών, οι οποίες προσεχώς θα ζητήσουν από τις ρυθμιστικές αρχές την έγκριση του εμβολίου για τους εφήβους.
Ο διευθυντής της BioNTech, θεωρεί ότι τα αποτελέσματα στα άτομα 12-15 ετών «είναι πολύ ενθαρρυντικά δεδομένων των τάσεων που παρατηρούνται τις τελευταίες βδομάδες σε ό,τι αφορά την μετάδοση της βρετανικής παραλλαγής του ιού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης