Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

CPI: Στις 398 χιλ. ευρώ τα EBITDA στο α' εξάμηνο της οικονομικής χρήσης

tags :
CPI: Στις 398 χιλ. ευρώ τα EBITDA στο α' εξάμηνο της οικονομικής χρήσης
CPI: Στις 398 χιλ. ευρώ τα EBITDA στο α' εξάμηνο της οικονομικής χρήσης

Σε επίπεδο 6μήνου (1/7/2020 – 31/12/2020), η λειτουργική κερδοφορία της εταιρείας (EBITDA) ανήλθε σε €398 χιλ., έναντι €291 χιλ. το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.
Παράλληλα, βελτίωση παρουσίασαν τα αποτελέσματα προ φόρων που διαμορφώθηκαν σε κέρδη €41 χιλ. έναντι ζημιών €74 χιλ. το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.
Τα έσοδα σε επίπεδο 6μήνου παρουσίασαν αύξηση 14% και διαμορφώθηκαν σε €8,88 εκατ. έναντι €7,79 εκατ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Τα έσοδα από υπηρεσίες συνεχίζουν να έχουν σημαντική συμμετοχή στο σύνολο των εσόδων, με το ποσοστό να είναι στο 20% στο εξάμηνο.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Γενικός Διευθυντής της CPI Άρης Παπαθάνος, ανέφερε: Στο πρώτο εξάμηνο της οικονομικής μας χρήσης αυξήσαμε τα έσοδά μας και βελτιώσαμε την κερδοφορία μας.
Παρά τις αντίξοοες συνθήκες στην αγορά λόγω Covid-19 και του γεγονότος ότι τα προϊόντα μας απευθύνονται σε επιχειρήσεις πολλές εκ των οποίων υπολειτουργούν, συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην ανάπτυξή μας.
Το πρώτο τρίμηνο του 2021 η αγορά που δραστηριοποιούμαστε ξεκίνησε με πιο αργούς ρυθμούς από ότι τους προηγούμενους μήνες, αναμένουμε όμως βελτίωση στην συνέχεια.
Έχουμε την ρευστότητα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μπορεί να υπάρχουν στην αγορά μας και είμαι αισιόδοξος ότι η χρονιά θα κλείσει θετικά'.
H CPI προσφέρει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ροής εργασιών.
Οι λύσεις που διαθέτει, απευθύνονται στις αγορές της Εκτύπωσης και Ψηφιοποίησης, της Εποπτείας και Ασφάλειας, της Λιανικής και Τιμολόγησης (Φορολογικοί μηχανισμοί, e-invoicing, Point Of Sale) και της Εκπαίδευσης (Interactive Boards, Projectors). Παράλληλα, η CPI προσφέρει υπηρεσίες outsourcing όπως Διαχείριση Εκτυπώσεων και Ψηφιοποίηση Εγγράφων, έχοντας πολύ μεγάλο αριθμό συμβολαίων, καθώς και Υπηρεσίες Υποστήριξης σε μεγάλους Διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς παρέχοντας υπηρεσίες βάσει SLA (Service Level Agreement) ή υλοποιώντας projects για λογαριασμό τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης