Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Μέσα σε 6 μήνες άλλαξε χέρια μόλις το 25% των bitcoin - Παραμένουν σταθεροί στις θέσεις τους οι long

Μέσα σε 6 μήνες άλλαξε χέρια μόλις το 25% των bitcoin - Παραμένουν σταθεροί στις θέσεις τους οι long
Ο αριθμός των μακροπρόθεσμων επενδυτών Bitcoin συνεχίζει να αυξάνεται
Περίπου τα τρία τέταρτα των κυκλοφορούντων Bitcoin άλλαξαν χέρια όταν οι τιμές ήταν κάτω από 10.800 δολάρια, σύμφωνα με τον πάροχο αναλυτικών στοιχείων Glassnode, υποδηλώνοντας ότι οι περισσότεροι συμμετέχοντες στην αγορά είναι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι.
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Glassnode το 25,43% των κυκλοφορούντων bitcoin διαπραγματεύτηκε τελευταία μεταξύ των τιμών των 10.800 και 58.800 δολαρίων.
Με συναλλαγές τις Bitcoin στα 10.800 δολάρια μόλις πριν από έξι μήνες, τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι το ένα στα τέσσερα bitcoin άλλαξε χέρια τελευταία φορά κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2020 ή του πρώτου τριμήνου 2021.


Αυξάνονται οι long

Η έκθεση σημειώνει ότι ο αριθμός των μακροπρόθεσμων επενδυτών Bitcoin συνεχίζει να αυξάνεται, με πολλά νομίσματα να έχουν παραμείνει αδρανή από τις αρχές του τρέχοντος κύκλου της αγοράς.
Έτσι ταξινομούνται από την Glassnode ως μακροπρόθεσμες συμμετοχές ή LTH - νομίσματα που δεν έχουν κινηθεί για τουλάχιστον 155 ημέρες.
Ως αποτέλεσμα αυτού, ο αριθμός των κερμάτων που ταξινομούνται ως εισερχόμενοι σε «ρευστή προσφορά» έχει αυξηθεί το 2021.
Η μέτρηση της αλλαγής προσφοράς έδειξε ότι η μεταβολή 30 ημερών στην προμήθεια μετακινείται από μια ρευστή κατάσταση ή μια κατάσταση διαπραγμάτευσης σε μη ρευστή κατάσταση που αντιπροσωπεύουν HODLed νομίσματα.

Η έκθεση παρατήρησε ότι τα ποσοστά συσσώρευσης που υπερβαίνουν τα 130 χιλ. bitcoin ανά μήνα διατηρήθηκαν σταθερά σε όλη αυτή την αγορά ταύρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης