Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κικίλιας: Δέχονται πίεση τα νοσοκομεία, δεν μπορώ να πω για ημερομηνίες ανοίγματος

Κικίλιας: Δέχονται πίεση τα νοσοκομεία, δεν μπορώ να πω για ημερομηνίες ανοίγματος
Εντός του Απριλίου θα έχουν γίνει 1,5 εκατομμύρια εμβολιασμοί υποστήριξε ο κ.Κικίλιας
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως τα νοσοκομεία εξακολουθούν να δέχονται πίεση λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού διατύπωσε ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας, ο οποίος εκτίμησε ότι εντός του Απριλίου θα έχουν γίνει 1,5 εκατομμύρια εμβολιασμοί.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας ανέφερε ότι δεν πρόκειται να προτρέξει και να ανακοινώσει ημερομηνίες σχετικά με το πότε είναι πιθανό ένα νέο άνοιγμα.
«Δεν έδωσα ποτέ ημερομηνίες.
Είναι ύπουλος ο ιός» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας, επισημαίνοντας πως το ζήτημα αυτό θα επεξεργαστεί περαιτέρω η επιτροπή επιστημόνων.
«Προτεραιότητα μας είναι η δημόσια υγεία.
Τα νοσοκομεία εξακολουθούν να δέχονται μεγάλη πίεση» υπογράμμισε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος ωστόσο σημείωσε πως αντιλαμβάνεται την κόπωση των πολιτών και ότι έχει έρθει η ώρα σταδιακά να βοηθηθούν όλες οι κοινωνικές ομάδες για να επαναλειτουργήσουν.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι σχετικά με το θέμα των σχολείων για την Γ Λυκείου, τίθεται το θέμα των Πανελλαδικών, και οι μαθητές πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ώστε να γίνουν οι εξετάσεις ενώ σημείωσε πως πολύ σημαντικό είναι και το θέμα του λιανεμπορίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης