Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Facebook «πάγωσε» τη σελίδα του Maduro μετά τη …«θαυματουργή» θεραπεία για τον Covid

Το Facebook «πάγωσε» τη σελίδα του Maduro μετά τη …«θαυματουργή»  θεραπεία για τον Covid
Ο Maduro είχε μιλήσει για θαματουργή θεραπεία κατά του ιού.
Σχετικά Άρθρα

To Facebook ανακοίνωσε πώς παγώνει τη σελίδα του προέδρου της Βενεζουέλας, Nicolas Maduro για ένα μήνα μετά από επανειλημμένες παραβιάσεις των κανόνων της πλατφόρμας για τα fake news με αφορμή τον Covid -19.
«Λόγω επανειλημμένων παραβιάσεων των κανόνων μας, παγώνουμε τη σελίδα του για 30 ημέρες, κατά τη διάρκεια της οποίας θα είναι ανοιχτή μόνο για ανάγνωση», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook.
Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε, πως έχει αφαιρεθεί ένα βίντεο από τη σελίδα του Maduro «για παραβίαση των πολιτικών μας κατά παραπληροφόρησης σχετικά με τον Covid που είναι πιθανό να θέσει ανθρώπους σε κίνδυνο».

Η θαυματουργή θεραπεία

Ο Maduro είχε μιλήσει νωρίτερα για θαματουργή θεραπεία κατά του ιού.
Ισχυρίστηκε τον Ιανουάριο ότι ένα διάλυμα… θυμαριού θα μπορούσε να θεραπεύσει την ασθένεια.
Το Facebooκ ανακοίνωσε ότι ο Βενεζουελανός ηγέτης δεν θα μπορεί να δημοσιεύσει αναρτήσεις στο προφίλ του για 30 ημέρες, διευκρινίζοντας ότι έχει επανειλημμένα παραβιάσει τις πολιτικές της σχετικά με την παραπληροφόρηση για τον κορωνοϊό.
Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Facebook επικαλούμενη οδηγίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), «προς το παρόν δεν υπάρχει φάρμακο για τη θεραπεία του ιού».
Το Facebook αφαιρεί από το 2020 αναρτήσεις που αφορούν σε θεραπείες κατά του Covid.

Ανησυχία για τις μεταλλάξεις

Η Βενεζουέλα ξεκίνησε τον εμβολιασμό των εργαζομένων στον τομέα της υγείας τον Φεβρουάριο 2021.
Η Βενεζουέλα έχει καταγράψει σχεδόν 155.000 κρούσματα κορωνοϊού και περισσότερους από 1.500 θανάτους, σύμφωνα με τα στοιχεία του πανεπιστημίου Johns Hpkins,.
Οι αρχές της χώρας ανησυχούν για την πρόσφαστη αύξηση των λοιμώξεων και την εμφάνιση του εξαιρετικά μεταδοτικού βραζιλιάνικου στελέχους του ιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης