Τελευταία Νέα
Διεθνή

Draghi (Ιταλία): Οι Ευρωπαίοι απογοητεύτηκαν από τη συμπεριφορά της AstraZeneca

Draghi (Ιταλία): Οι Ευρωπαίοι απογοητεύτηκαν από τη συμπεριφορά της AstraZeneca
Ευρωπαϊκές πηγές αναφέρουν ότι ο Draghi πληροφόρησε λεπτομερώς τους ομολόγους του, για την υπόθεση των εκατομμυρίων παρτίδων εμβολίων της AstraZeneca που εντοπίσθηκαν σε κέντρο εμφιάλωσης εμβολίων, στο Ανάνι
«Οι Ευρωπαίοι απογοητεύτηκαν από την AstraZeneca», επισήμανε ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Draghi, κατά την παρέμβασή του στην ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021.
Το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο La 7 σημείωσε ότι «ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός της χώρας, κατά την παρέμβασή του, χρησιμοποίησε σκληρά λόγια».

Οι παρτίδες

Παράλληλα, ευρωπαϊκές πηγές αναφέρουν ότι ο Draghi πληροφόρησε λεπτομερώς τους ομολόγους του, για την υπόθεση των εκατομμυρίων παρτίδων εμβολίων της AstraZeneca που εντοπίσθηκαν σε κέντρο εμφιάλωσης εμβολίων, στο Ανάνι, εβδομήντα χιλιόμετρα νότια της Ρώμης.
«Ο Ιταλός πρωθυπουργός ζήτησε από την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Layen, οι δόσεις εμβολίου που βρίσκονται στο Ανάνι, να μπορέσουν να μείνουν εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο La7.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης