Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αντιδρούν οι φαρμακοποιοί: Δεν θα παραλάβουμε self tests αν δεν υπάρξει συμφωνία - Λουράντος: Ας πάνε σούπερ μάρκετ

Αντιδρούν οι φαρμακοποιοί: Δεν θα παραλάβουμε self tests αν δεν υπάρξει συμφωνία - Λουράντος: Ας πάνε σούπερ μάρκετ
Σε ερώτηση πού θα διατίθενται τα τεστ αν όχι στα φαρμακεία, o Κωνσταντίνος Λουράντος απάντησε: “Ας πάνε σούπερ μάρκετ
Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται η κόντρα για τα self tests με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, Κωνσταντίνος Λουράντος να δηλώνει ότι δεν προτίθεται ούτε ο ίδιος ούτε οι συνάδελφοί του να τα παραλάβουν και να τα διαθέτουν από τα φαρμακεία.
Μάλιστα, πρότεινε να διατίθενται τα tests στα σούπερ μάρκετ.
Eνώ ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για άδικες επιθέσεις κατά των φαρμακοποιών όσον αφορά τα δωρεάν τεστ αυτοδιάγνωσης.
Μιλώντας στο Kontra, ο Κωνσταντίνος Λουράντος δήλωσε πως οι συνάδελφοί του δεν θα παραλάβουν τα self tests αν δεν υπάρξει συμφωνία του Συλλόγου, ο οποίος θέτει σειρά αιτημάτων, με την πολιτεία.

Οι δηλώσεις του 

Συγκεκριμένα δήλωσε:
“Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, αποφάσισε να μην πάρει τα τεστ στα φαρμακεία.
Να τα διαθέσει το κράτος όπου θέλει, να τα κάνει με όποιο τρόπο θέλει, εάν δεν μας διευκρινίσει με ποιο τρόπο θα μας τα φέρει και πώς θα τα δώσουμε και αν δεν απαγορεύσει, ρητώς, το να γίνονται μέσα στο φαρμακείο”
Eνώ συμπληρώνει πως:
“Το πλαίσιο που ζητείται πρέπει να καθορίζει την προμήθεια από τα φαρμακεία αυτών των τεστ, με ποιο τρόπο θα γίνεται, και τη διανομή τους στους πολίτες, ειδάλλως εμείς δεν παραλαμβάνουμε τίποτα“.
Μάλιστα, σε ερώτηση πού θα διατίθενται τα τεστ αν όχι στα φαρμακεία, o Κωνσταντίνος Λουράντος απάντησε: “ας πάνε σούπερ μάρκετ“.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης