Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πολωνία: Σχεδόν 30.000 κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν μέσα σε μια ημέρα

Πολωνία: Σχεδόν 30.000 κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν μέσα σε μια ημέρα
Μάλιστα σήμερα (24/3) στην χώρα σημειώθηκε και ρεκόρ θανάτων για το 2021 με 575 ασθενείς να έχουν καταλήξει από επιπλοκές
Σχετικά Άρθρα

Η Πολωνία κατέγραψε 29.978 νέα κρούσματα κορωνοϊού -νέο ρεκόρ κρουσμάτων- την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αυστηροποιήσει τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του τρίτου κύματος της πανδημίας.
Μάλιστα σήμερα (24/3) στην χώρα σημειώθηκε και ρεκόρ θανάτων για το 2021 με 575 ασθενείς να έχουν καταλήξει από επιπλοκές της covid-19 το τελευταίο 24ωρο (24/3).
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα το κλείσιμο των θεάτρων, των εμπορικών κέντρων, των ξενοδοχείων και των κινηματογράφων έπειτα από την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων που προκάλεσε η εμφάνιση της παραλλαγής του στελέχους του κορωνοϊού που ταυτοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Βρετανία.
Πλέον τονίζεται η αναγκαιότητα να επιβληθούν περισσότεροι περιορισμοί ενόψει των διακοπών του Πάσχα, όταν και αναμένεται οι πολίτες να συρρέουν στις εκκλησίες και να συγκεντρώνονται στα σπίτια στην έντονα θρησκευόμενη αυτή καθολική χώρα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης