Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Να επιταχθούν και άλλες ιδιωτικές κλινικές - Μπορεί να φτάσουμε τους 1.000 διασωληνωμένους

Παγώνη: Να επιταχθούν και άλλες ιδιωτικές κλινικές - Μπορεί να φτάσουμε τους 1.000 διασωληνωμένους
Ορόσημο ο Ιούλιος για την επίτευξη ανοσίας είπε η κα.Παγώνη
Σχετικά Άρθρα

Για τις συνθήκες πολέμου που επικρατούν στα δημόσια νοσοκομεία έκανε λόγο η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, η οποία κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην επίταξη και άλλων ιδιωτικών κλινικών.
«Υπάρχει ανάγκη για βοήθεια από τον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα η κυβέρνηση θα έπρεπε να επιτάξει κι άλλα ιδιωτικά θεραπευτήρια.
Τόσα ιδιωτικά θεραπευτήρια έχουμε, δε μπορούμε να πάρουμε άλλο ένα;» διερωτήθηκε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Παγώνη, η οποία υποστήριξε πως «όταν έχουμε 3.500 νοσηλευόμενους ασθενείς Covid δεν υπάρχει περίπτωση το 10% να μη διασωληνωθεί.
«Μπορεί να φτάσουμε και τους 1000 διασωληνωμένους.
Μετά από 15-20 μέρες θα δούμε μια μείωση» είπε η κα.Παγώνη, η οποία έκανε έκκληση στους νέους να προσέχουν, καθώς όπως είπε, έχει αποδειχτεί ο ιός δεν κάνει διακρίσεις στις ηλικίες.
Για την επίτευξη της ανοσίας η κα Παγώνη είπε ότι «χωρίς εμβολιασμούς δε θα μπορούμε να βγούμε από αυτή την ιστορία και να κάνουμε καλοκαίρι».
«Ορόσημο ο Ιούλιος για την ανοσία» είπε η κα.Παγώνη, η οποία σχετικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου, εκτίμησε ότι στο δεκαήμερο με τη μείωση των κρουσμάτων σταδιακά μπορούν να ανοίξουν κάποια καταστήματα.
«Είναι προτιμότερο να ανοίξουμε κάποια καταστήματα, καφετέριες να πηγαίνει ο κόσμος με μέτρα, παρά να πηγαίνει στα σπίτια και να έχουμε αυξημένη την ενδοοικογενειακή μετάδοση» υποστήριξε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης