Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Ο Γ. Περιστέρης πωλητής του 3,09% της Τέρνα Ενεργειακής αξίας 46,6 εκατ. – Συγκεντρώνει κεφάλαια για να αγοράσει το 16% της ΓΕΚ Τέρνα

Ο Γ. Περιστέρης πωλητής του 3,09% της Τέρνα Ενεργειακής αξίας 46,6 εκατ. – Συγκεντρώνει κεφάλαια για να αγοράσει το 16% της ΓΕΚ Τέρνα

Ο Γ. Περιστέρης, μετά τις αγορές, θα κατέχει το 32%-33% της ΓΕΚ Τέρνα

Ο Γιώργος Περιστέρης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ Τέρνα, πούλησε 3,59 εκατ. μετοχές της Τέρνα Ενεργειακής, μέσω δύο πακέτων στο χρηματιστήριο.

Το ένα πακέτο των 66,9 χιλ. μετοχών πραγματοποιήθηκε στα 13,12 ευρώ έναντι 878,8 χιλ. ευρώ και το δεύτερο των 3,523 εκατ. μετοχών στην τιμή των 13 ευρώ, έναντι 45,79 εκατ. ευρώ.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο συγκέντρωσης κεφαλαίων για να εξαγοράσει έως και το 16% της ΓΕΚ Τέρνα που πωλεί η Reggeborgh Invest.
Να σημειωθεί ότι ο Γ. Περιστέρης, μετά τις αγορές, θα κατέχει το 32%-33% της ΓΕΚ Τέρνα, θα ξαναπάρει ουσιαστικά τον έλεγχο της εταιρίας, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και αποδεικνύει την αποφασιστικότητα του ως manager και βασικός μέτοχος.

Συγκεντρώνει κεφάλαια για να αγοράσει το 16% της ΓΕΚ Τέρνα ο Γ. Περιστέρης

Ο Γ. Περιστέρης καλείται να συγκεντρώσει 185 εκατ. , ενώ μέχρι τώρα, μετά τα σημερινά πακέτα και εκείνα της 16ης Μαρτίου, έχει συγκεντρώσει 74 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bankingnews.gr, από το συνολικό ποσό περίπου 60 εκατ. που θα διαθέσει ο ίδιος από την ατομική του περιουσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης