Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλικά ΜΜΕ: Η ΕΜΑ θα επιτρέψει εκ νέου τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca

Ιταλικά ΜΜΕ: Η ΕΜΑ θα επιτρέψει εκ νέου τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca

Η χώρα θα τιμήσει στις 18 Μαρτίου 2021 τα θύματα της πανδημίας σε ειδική τελετή στο Μπέργκαμο στην οποία θα παραστεί ο Ιταλός Πρωθυπουργός Mario Draghi 

Σχετικά Άρθρα

«Όλα δείχνουν ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα δώσει το "ελεύθερο" για την εκ νέου χορήγηση του εμβολίου AstraZeneca», μετέδωσε το ιταλικά τηλεοπτικό δίκτυο Canale 5, σύμφωνα με δημοσίευμα που ΑΠΕ την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021.
Πρόσθεσε, δε, ότι Ιταλία και Γαλλία, μόλις δοθεί το πιθανό «πράσινο φως», θα συνεχίσουν με αυξημένο ρυθμό τους εμβολιασμούς, και με το βρέτανο-σουηδικό σκεύασμα κατά του κορωνοϊού.
Στην Ιταλία, μάλιστα, τα εμβόλια αναμένεται ότι σύντομα θα χορηγούνται στα φαρμακεία, αλλά και σε μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Στόχος το 80%

Συμφωνία με την εταιρία Johnson & Johnson, η οποία επιτρέπει την παραγωγή του εμβολίου της, υπέγραψε ιταλική φαρμακοβιομηχανία.
Ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύσει την αισιοδοξία της κυβέρνησης του Mario Draghi, ότι θα καταφέρει να εμβολιάσει το 80% των Ιταλών, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Ημέρα μνήμης

Τέλος, η χώρα θα τιμήσει, με ειδική ημέρα μνήμης, τα θύματα του κορωνοϊού στις 18 Μαρτίου 2021.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Draghi θα μεταβεί στο Μπέργκαμο, πόλη-σύμβολο η οποία βυθίστηκε σε βαρύτατο πένθος, κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας.
Ο Draghi θα επισκεφθεί το νεκροταφείο της πόλης και θα παραστεί σε ειδική τελετή, στο «δάσος της μνήμης», το οποίο μόλις δημιουργήθηκε στο Μπέργκαμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης