Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προβληματισμός στο Μαξίμου για αχρείαστες πολιτικές «γκάφες» - Διευρύνεται η βάση της δυσαρέσκειας

Προβληματισμός στο Μαξίμου για αχρείαστες πολιτικές «γκάφες» - Διευρύνεται η βάση της δυσαρέσκειας
Η υπόθεση Άδωνι Γεωργιάδη και η βάφτιση έδωσαν μία εικόνα ότι εάν είσαι πολιτικός μπορείς να ξεφεύγεις από τους νόμους
Σχετικά Άρθρα

Πολιτική ζημιά που προστίθεται στην φθορά του πεντάμηνου lockdown βλέπουν στελέχη του Μαξίμου από τις πρόσφατες αστοχίες κυβερνητικών αξιωματούχων.
Η υπόθεση Άδωνι Γεωργιάδη και η βάφτιση έδωσε μία εικόνα ότι εάν είσαι πολιτικός μπορείς να ξεφεύγεις από τους νόμους και τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλει η κυβέρνηση.

Ανώριμη πολιτική ενέργεια

Εξαγρίωσε κόσμο που δεν είναι απαραίτητα κομματικός και υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως είναι απολιτίκ και έχει μία μεγάλη δυσφορία για τα περιοριστικά μέτρα στα οποία υπόκειται καθημερινά.
Την λογική Άδωνι «άδειασαν» πρωτοκλασσάτα στελέχη του Μαξίμου αλλά και ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος τόνισε σε ΜΜΕ ότι δεν υπάρχει τέτοια ειδική άδεια.
Ωστόσο, παρόλο που δεν μιλάμε για ένα τρομερό γεγονός, απλά ότι 9 άτομα παραβρέθηκαν σε μία βάφτιση, η πολιτική εικόνα είναι αρνητική και ο ίδιος ο Υπουργός Ανάπτυξης θα έπρεπε να συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης.
Και εν τω μεταξύ κάποιοι λένε ξεκάθαρα ότι το έγγραφο είναι πρόχειρο και ελέγχεται για τη νομιμότητά του.

Υπάρχει δυσαρέσκεια, δεν είναι όλα bot στα social media

Στην ίδια λογική, κυβερνητικά στελέχη τονίζουν ότι στα social media του Πρωθυπουργού δεν ήρθαν ξαφνικά τρολ από την Κουμουνδούρου και γέμισαν dislike και θυμωμένα emoji τις αναρτήσεις του Πρωθυπουργού.
Να θυμίσουμε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ, το Μαξίμου με διαρροές επεσήμανε ότι συντεταγμένα bots (δηλαδή λογαριασμοί robot) το τελευταίο διάστημα εισήλθαν στους λογαριασμούς του Πρωθυπουργού και άλλων πρωτοκλασάτων στελεχών και γέμισα με αρνητικά σχόλια τις αναρτήσεις.
Τα στελέχη αυτά, θεωρούν ότι δεν στέκει μία τέτοια αιτιολογία και ότι υπάρχει μία γενικευμένη δυσφορία του κόσμου που εκφράστηκε με από αυτό τον τρόπο.
Δεν είναι δυνατόν στο facebook οι λογαριασμοί που δηλώνουν τον θυμό τους να είναι όλοι ψεύτικοι ή bots της αντιπολίτευσης.

Αχρείαστες «γκάφες»

Ζημιά, ωστόσο, έκαναν και άλλες περιπτώσεις όπως η δήλωση Κυμπουρόπουλου για τις αμβλώσεις η οποία δημιούργησε πρόβλημα σε προοδευτικό κόσμο από το Κέντρο και την Κεντροαριστερά που έχει στηρίξει τον κεντρώο Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως επίσης, θεωρείται ότι στα social media υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια για το ατύχημα έξω από την Βουλή στο οποίο εμπλέκεται ο οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη καθώς εκτός από τα ερωτήματα που δημιούργησε στο κόσμο γιατί δεν συνελήφθη άμεσα (άρα είχε ειδική μεταχείριση), η αναφορά της κ. Μπακογιάννη σε αυτό μετά από 3 μέρες από το συμβάν έδωσε την εικόνα συγκάλυψης.
Για να μην αναφερθούμε για την άκομψη συμπεριφορά του αστυνομικού οργάνου απέναντι στον αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου, που ευτυχώς τιμωρήθηκε.
Τέλος, η αναφορά ονόματος συλληφθέντα στο περιστατικό της Νέας Σμύρνης από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη προβλημάτισε καθώς και αυτή η ενέργεια έδωσε την λανθασμένη εικόνα ότι η κυβέρνηση «φακελώνει» πολίτες.
Συμπερασματικά, αχρείαστες πολιτικές ενέργειες μεγάλωσαν το ρήγμα στην κοινωνία απέναντι στην κυβερνητική πολιτική παρ’ όλο που τη φθορά αυτή δεν την κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό είναι που παρηγορεί το Μαξίμου.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης