Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης: Να μας απαντήσει ο Χαρδαλιάς σε 4 ερωτήματα για τη βάπτιση του Γεωργιάδη

Ραγκούσης: Να μας απαντήσει ο Χαρδαλιάς σε 4 ερωτήματα για τη βάπτιση του Γεωργιάδη
Ούτε νόμιμη ούτε ηθική η βάπτιση, αλλά ούτε και μια συγνώμη από την κυβέρνηση είπε ο κ.Ραγκούσης
Σχετικά Άρθρα

Να απαντήσει σε τέσσερα κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την βάπτιση, στην οποία συμμετείχε ως νονός ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, καλεί τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Χαρδαλιά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης.
«Kάποτε λέγαμε ότι κάτι που είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση κατά πάσα πιθανότητα ισχύει ότι η βάφτιση αυτή που πραγματοποιήθηκε με νονό τον κύριο Γεωργιάδη δεν ήταν ούτε νόμιμη ούτε ηθική» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Ραγκούσης, αναφέροντας πως «ο κ. Χαρδαλιάς είναι υποχρεωμένος σήμερα να τοποθετηθεί».
«Εμείς ζητούμε κοινοβουλευτικά, αλλά και δημοσίως σήμερα από τον κ. Χαρδαλιά, ο οποίος υποχρεούται - και μέχρι σήμερα είναι προσεκτικός - να δώσει τις απαντήσεις σε 4 ερωτήματα:
1) Ποια είναι η νομοθετική διάταξη σύμφωνα με την οποία προβλέπεται η δυνατότητα να εκδοθεί μια τέτοια ειδική άδεια για την πραγματοποίηση του μυστηρίου της βάφτισης;
2) Πόσες τέτοιες άδειες έχουν δοθεί; Έχει δοθεί μόνο μία κατ´ εξαίρεση για τον κύριο Γεωργιάδη και το άλλο κρατικό στέλεχος της επιλογής του κυρίου Μητσοτάκη; Έχουν εκδοθεί άλλες πόσες είναι το δεύτερο ερώτημα.
3) Επειδή ο κ. Γεωργιάδης έδωσε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο, το οποίο δεν έχει ούτε αριθμό πρωτοκόλλου πάνω - δεν υπάρχει δημόσιο έγγραφο που δε μνημονεύει τον αριθμό πρωτοκόλλου στην αρχή του εγγράφου - ούτε καν μνημονεύει τις διατάξεις με βάση τις οποίες έχει αυτό το έγγραφο εκδοθεί.
4) Ζητούμε και τον αριθμό πρωτοκόλλου και την αίτηση που κατά τ` άλλα ο κύριος Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι έχουν υποβάλει οι γονείς, για να πάρουν αυτή την εξαιρετική άδεια, που εμείς δε γνωρίζουμε να προβλέπεται από κάποια διάταξη νόμου, όπως και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου είπε το ίδιο πράγμα.
Άρα λοιπόν να απαντήσουν σ´ αυτά τα 4 ερωτήματα» είπε ο κ.Ραγκούσης, αναφέροντας πως για την υπόθεση αυτή η κυβέρνηση δεν έχει αναγνωρίσει κανένα λάθος, δεν έχει κάνει καμία αυτοκριτική, δεν έχει ζητήσει καμία συγνώμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης