Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αποτελέσματα και κεφαλαιακές ενισχύσεις στο επίκεντρο – Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές

ΧΑ: Αποτελέσματα και κεφαλαιακές ενισχύσεις στο επίκεντρο – Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές
Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της Cenergy και της Epsilon Net, ενώ η διοίκηση της Ελλάκτωρ έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών
Σχετικά Άρθρα

Αποτελέσματα και κινήσεις κεφαλαιακής ενίσχυσης δίνουν τον τόνο στο ΧΑ και αναμένεται και σήμερα να τραβήξουν τα επενδυτικά βλέμματα.
Οι αναλυτές περιμένουν μεταβλητότητα αλλά εκτιμούν πως η αγορά μπορεί να συνεχίσει ανοδικά με αυξημένους όγκους συναλλαγών.
Τα αποτελέσματα της Τράπεζας Πειραιώς και οι κινήσεις που ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση θα βάλουν και σήμερα τη μετοχή στο επίκεντρο.
Υπενθυμίζεται πως η μετοχή χθες ενισχύθηκε κατά 26,17%, ενώ η τράπεζα ανακοίνωσε ζημιές μεγαλύτερες από τις εκτιμήσεις των αναλυτών λόγω υψηλότερων προβλέψεων.
Αναλυτές σημειώνουν πως η αύξηση κεφαλαίου και η τιτλοποίηση μη εξυπηρετούμενων δανείων θα εξυγιάνουν την τράπεζα, αλλά τονίζουν πως ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η αύξηση ίσως προκαλέσει dilution στους παλαιούς μετόχους.
Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της Cenergy και της Epsilon Net, ενώ η διοίκηση της Ελλάκτωρ έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών αναφορικά με την αύξηση κεφαλαίου των 120,5 εκατ. ευρώ με τιμή διάθεσης τα 0,90 ευρώ.
Σήμερα αρχίσουν και οι εγγραφές για το ομόλογο των 200 εκατ. ευρώ της Motor Oil.

Eurobank Equities
Για σήμερα αναμένεται μία συνεδρίαση μεταβλητότητας με τους επενδυτές να περιμένουν τις δηλώσεις από τη FED.

Euroxx
Περιμένουμε πως οι εταιρικές εξελίξεις, όπως και τα αποτελέσματα, οι εκδόσεις ομολόγων θα οδηγήσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον και τους όγκους υψηλότερα.
Η τράπεζα Πειραιώς στο επίκεντρο.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική με τον ΚΜΟ 30 ημερών στις 807 μονάδες. Σημεία στήριξης για τον ΓΔ οι 850 και 840 μονάδες, ενώ σημεία αντίστασης οι 870 και 890 μονάδες.

Beta
Η επενδυτική δραστηριότητα έχει επιστρέψει στο ΧΑ λόγω των εταιρικών εξελίξεων, βελτιώνοντας τους όγκους συναλλαγών και το momentum.
Περιμένουμε ήπια άνοδο σήμερα με οδηγό τον τραπεζικό κλάδο μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης