Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Elon Musk έλαβε επίσημα νέο τίτλο: Είναι πλέον ο «βασιλιάς τεχνολογίας της Tesla» - Οι νέες... αρμοδιότητες

Ο Elon Musk έλαβε επίσημα νέο τίτλο: Είναι πλέον ο «βασιλιάς τεχνολογίας της Tesla» - Οι νέες... αρμοδιότητες
Σε ξεχωριστή ανακοίνωση η εταιρεία ενημερώνει ότι ο Jérôme M. Guillen, αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος φορτηγών της Tesla
Σχετικά Άρθρα

Στην Tesla τίποτα δεν είναι βαρετό, ούτε οι υποχρεωτικές εταιρικές ανακοινώσεις και δη όταν πρόκειται για νέους τίτλους...
Ειδικότερρα, οι τίτλοι του μεγιστάνα Elon Musk και του επικεφαλής των οικονομικών άλλαξαν και ένα κορυφαίο στέλεχος αναλαμβάνει νέες αρμοδιότητες.
Στον τίτλο του Musk ως διευθύνων σύμβουλος προστέθηκε και το «Technoking of Tesla» (βασιλιάς τεχνολογίας της Tesla), ενώ στον τίτλο του οικονομικού διευθυντή Zach Kirkhorn προστέθηκε η διευκρίνηση «Master of Coin» (άρχοντας των νομισμάτων).
Τα παραπάνω προκύπτουν από την υποχρεωτική ενημέρωση της εταιρείας που υποβλήθηκε σήμερα στην Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) με τη διευκρίνηση ότι και οι δύο θα διατηρήσουν και τους προηγούμενους τίτλους τους ως CEO και CFO αντίστοιχα.

Νέο τμήμα φορτηγών

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση η εταιρεία ενημερώνει ότι ο Jérôme M. Guillen, αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος φορτηγών της Tesla.
Ο Musk είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο της εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2017 και είχε πει τότε ότι η Tesla θα ξεκινήσει την παραγωγή του το 2019.
Ο τρέχον προγραμματισμός αναφέρει ότι θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις του μέχρι το τέλος του έτους.
«Καθώς η Tesla ετοιμάζεται να εισέλθει στην αγορά των φορτηγών για πρώτη φορά, ο Jérôme M. Guillen θα αξιοποιήσει τώρα το εκτεταμένο υπόβαθρο του για να ηγηθεί το πρόγραμμα της Tesla συμπεριλαμβανομένων των σχετικών δικτύων φόρτισης και εξυπηρέτησης» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο τίτλος «Master of Coin» του Kirkhorn ενδεχομένως να αποτελεί παραπομπή στην πρόσφατη αγορά Bitcoin της εταιρείας όπως αναφέρει το Bloomberg, ενώ για τον νέο τίτλο του Musk δεν δίνει καμία ερμηνεία, καθώς μάλλον είναι περιττό.
tesla-jerome-guillen-e1439248222583.jpg

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης