Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Κατοχύρωση κερδών στο Bitcoin - Υποχωρεί κάτω από τα 57.000 δολάρια

Κατοχύρωση κερδών στο Bitcoin - Υποχωρεί κάτω από τα 57.000 δολάρια
Στα 56.442 δολάρια κινείται η τμή του Bitcoin με τους επενδυτές να κατοχυρώνουν κέρδη

Στα 56.442 δολάρια κινείται η τμή του Bitcoin με τους επενδυτές να κατοχυρώνουν κέρδη από το ράλι της προηγούμενης εβδομάδας.
Συνέχισε ανοδικά το Bitcoin για ακόμη μία εβδομάδα, υπερβαίνοντας την Παρασκευή ακόμα και τα $60,000, για να κλείσει τελικά στα 58.990 δολάρια, έχοντας σημειώσει άνοδο +15,5%.
Η πορεία του Bitcoin και γενικότερα πολλών κρυπτονομισμάτων τελευταία είναι εκρηκτική.
Ενδεικτικά αναφέρεται πως η αύξηση του Bitcoin στους πέντε τελευταίους μήνες έχει αγγίξει το +450% ενώ όλο και περισσότεροι επενδυτές (μεγάλοι και μικροί) στρέφονται στα κρτυπτονομίσματα και στην τεχνολογία του blockchain.
Τα ΝFTs (Non-fungible tokens) είναι μια νέα ισχυρή μόδα που επιτρέπει στους επενδυτές να διαπραγματεύονται ψηφιακές περιουσίες (έργα τέχνης, εισιτήρια, domain names κλπ.) με διαχείριση από το blockchain.
Τα ψηφιακά νομίσματα είναι εδώ για να μείνουν έστω και αν η τεράστια μεταβλητότητα των κρυπτονομισμάτων, τα καθιστά ακόμα πολύ ριψοκίνδυνα για πολλούς επενδυτές.
Υπέρβαση των 60.000 δολαρίων και πάλι, δημιουργεί νέο άνεμο αισιοδοξίας και δίνει ελπίδες ακόμα και για 70.000 δολάρια αρκετά σύντομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης